Wie heeft de oudste DAF?

DAF Trucks is op zoek naar de oudste truck die nog steeds voor transporttaken wordt ingezet. De zoektocht richt zich op typische DAF voertuigen uit de afgelopen decennia die hun diensten dagelijks blijven bewijzen.

Regelmatig ontvangt DAF foto’s van trotse eigenaren en chauffeurs van over de hele wereld, foto’s van DAF-trucks die de productielijn vele decennia geleden hebben verlaten en nog steeds dagelijks worden ingezet. Dit heeft de interesse van DAF Trucks aangewakkerd – wat is de oudste DAF truck nog in gebruik en waar bevindt deze zich?

DAF heeft nu een Facebook-campagne gelanceerd om het antwoord op deze vraag te vinden. De Ier John Tarrent heeft zijn klassieke DAF 2100 uit 1984 alvast gedeeld, die vandaag de dag nog gewoon in dienst is: "Ze heeft er al 34 jaar opzitten, laat ons nooit in de steek en komt altijd weer terug op de thuisbasis, of het nu dag of nacht is."

DAF is op zoek naar meer foto’s en verhalen van trucks die nog in gebruik zijn uit de vroege jaren negentig, jaren tachtig, jaren zeventig of zelfs van daarvóór. Foto’s of video’s kunnen op de DAF Facebook-pagina worden geplaatst. Eind november zal bekeken worden wat de oudste nog in gebruik zijnde DAF truck is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wie heeft de oudste DAF? - Automobielmanagement.nl

Wie heeft de oudste DAF?

DAF Trucks is op zoek naar de oudste truck die nog steeds voor transporttaken wordt ingezet. De zoektocht richt zich op typische DAF voertuigen uit de afgelopen decennia die hun diensten dagelijks blijven bewijzen.

Regelmatig ontvangt DAF foto’s van trotse eigenaren en chauffeurs van over de hele wereld, foto’s van DAF-trucks die de productielijn vele decennia geleden hebben verlaten en nog steeds dagelijks worden ingezet. Dit heeft de interesse van DAF Trucks aangewakkerd – wat is de oudste DAF truck nog in gebruik en waar bevindt deze zich?

DAF heeft nu een Facebook-campagne gelanceerd om het antwoord op deze vraag te vinden. De Ier John Tarrent heeft zijn klassieke DAF 2100 uit 1984 alvast gedeeld, die vandaag de dag nog gewoon in dienst is: "Ze heeft er al 34 jaar opzitten, laat ons nooit in de steek en komt altijd weer terug op de thuisbasis, of het nu dag of nacht is."

DAF is op zoek naar meer foto’s en verhalen van trucks die nog in gebruik zijn uit de vroege jaren negentig, jaren tachtig, jaren zeventig of zelfs van daarvóór. Foto’s of video’s kunnen op de DAF Facebook-pagina worden geplaatst. Eind november zal bekeken worden wat de oudste nog in gebruik zijnde DAF truck is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding