Brand bij Tesla in Amsterdam

Bij de Tesla vestiging aan de Burg. Stramanweg in Amsterdam-Zuidoost heeft woensdagochtend vroeg een brand gewoed waardoor een onbekend aantal auto’s beschadigd is.

Brand bij Tesla in Amsterdam

De brand ontstond rond half zes in de werkplaats, heeft de Brandweer Amsterdam-Amstelland meegedeeld. Over de oorzaak is niets bekend. De brandweer zegt geen problemen gehad te hebben met de batterijen van de auto’s en had het vuur binnen een uur onder controle. Daarnaast moest nog wel de rook uit het pand verdreven worden. In het bedrijventerrein bij Amsterdam-Zuidoost hebben vrijwel alle grote merken een eigen verkoopvestiging en werkplaats.

Brand bij Tesla in Amsterdam - Automobielmanagement.nl

Brand bij Tesla in Amsterdam

Bij de Tesla vestiging aan de Burg. Stramanweg in Amsterdam-Zuidoost heeft woensdagochtend vroeg een brand gewoed waardoor een onbekend aantal auto’s beschadigd is.

Brand bij Tesla in Amsterdam

De brand ontstond rond half zes in de werkplaats, heeft de Brandweer Amsterdam-Amstelland meegedeeld. Over de oorzaak is niets bekend. De brandweer zegt geen problemen gehad te hebben met de batterijen van de auto’s en had het vuur binnen een uur onder controle. Daarnaast moest nog wel de rook uit het pand verdreven worden. In het bedrijventerrein bij Amsterdam-Zuidoost hebben vrijwel alle grote merken een eigen verkoopvestiging en werkplaats.