Oud Focwa-secretaris Jan Koolen overleden

Koolen is vorige week zaterdag 1 september overleden. Hij is 68 jaar geworden.

Dat meldt de Focwa in een persbericht. Gedurende 12 jaar heeft Jan Koolen verschillende functies bij Focwa bekleed, onder meer als secretaris en als algemeen secretaris van AIRC, de vereniging van de Focwa’s in Europa. Koolen was mede verantwoordelijk voor de grote professionaliseringsslag die in de Nederlandse schadeherstelbranche is gemaakt. Als secretaris stoomde hij ‘zijn’ leden klaar voor de toekomst en was hij een grote voorvechter voor kwaliteitsborging in de sector, onder meer als bezieler van Eurogarant.

Na zijn werkzaamheden voor Focwa ging hij aan de slag bij Solera International, een wereldwijd opererende onderneming met technische producten voor onder meer de schadeherstelsector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Oud Focwa-secretaris Jan Koolen overleden - Automobielmanagement.nl

Oud Focwa-secretaris Jan Koolen overleden

Koolen is vorige week zaterdag 1 september overleden. Hij is 68 jaar geworden.

Dat meldt de Focwa in een persbericht. Gedurende 12 jaar heeft Jan Koolen verschillende functies bij Focwa bekleed, onder meer als secretaris en als algemeen secretaris van AIRC, de vereniging van de Focwa’s in Europa. Koolen was mede verantwoordelijk voor de grote professionaliseringsslag die in de Nederlandse schadeherstelbranche is gemaakt. Als secretaris stoomde hij ‘zijn’ leden klaar voor de toekomst en was hij een grote voorvechter voor kwaliteitsborging in de sector, onder meer als bezieler van Eurogarant.

Na zijn werkzaamheden voor Focwa ging hij aan de slag bij Solera International, een wereldwijd opererende onderneming met technische producten voor onder meer de schadeherstelsector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding