Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 groter dan ooit

Het wordt druk in Expo Houten tijdens komende editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. De belangrijkste vakbeurs voor de professionele tankstation- en carwashmarkt in de Benelux vindt dit jaar plaats op woensdag 21 en donderdag 22 november. Alle grote spelers uit de branche zijn komende editie als exposant van de partij.

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 groter dan ooit

De Tankstation Vakbeurs, die georganiseerd wordt door vakbladen TankPro en CarwashPro, is afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid. Vorig jaar kwamen ruim 1700 bezoekers af op het evenement. Dat was de reden voor de organisatie om de vakbeurs uit te breiden van één naar twee dagen. De beursvloer voor komende editie is inmiddels bijna helemaal gevuld. Alle grote spelers uit de wereld van petrol, carwash en convenience presenteren op 21 en 22 november hun producten en diensten op de beursvloer. Shell Nederland en EG Group zijn dit jaar voor het eerst als exposant aanwezig.  

Brandstofmix van de toekomst

Op de eerste dag van het evenement vindt de vijfde editie van het Nationaal Tankstation Congres plaats. Het congresprogramma staat dit jaar volledig in het teken van de brandstofmix van 2020-2025. Wat wordt de brandstofmix van de toekomst en hoe speel je als ondernemer of leverancier op tijd in op de veranderingen in de markt? Op het programma staan sessies van onder meer het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Shell, BOVAG en Orangegas. Elf sprekers gaan in op de kansen van waterstof, snellaadpalen, biobrandstoffen, LNG en CNG/groengas. Voormalig F1-coureur Robert Doornbos en coureur/presentator Rob Kamphues verzorgen een sessie over autoracen in de toekomst en de rol van brandstoffen. 

Workshops en carwashforum

Voor de tweede dag van de vakbeurs is een uitgebreid workshopprogramma samengesteld. Naast deze sessies, waarbij de focus ligt op shop, carwash en forecourt, vindt ook dit jaar het carwashforum plaats. Prominente ondernemers en leveranciers discussiëren met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen.  

Tankstation Challenge

Op de tweede dag van de beurs staat bovendien de uitreiking van de Tankstation Challenge op het programma. Vakblad TankPro is afgelopen maanden samen met FoodCourt op zoek gegaan naar de beste tankshop van Nederland. De winnaar van deze prestigieuze prijs wordt op donderdag 22 november bekendgemaakt.  

Toegang tot de vakbeurs

Registreren voor de Tankstation Vakbeurs kan op de website www.tankstationvakbeurs.nl. Bezoekers krijgen twee dagen toegang tot de beursvloer. Op woensdag 21 november is de beursvloer geopend van 11.00 tot 17.00 uur, op donderdag 22 november van 10.00 tot 17.00 uur. Het congres vindt op woensdagmiddag plaats van 13.00 tot 17.30 uur.

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 groter dan ooit - Automobielmanagement.nl

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 groter dan ooit

Het wordt druk in Expo Houten tijdens komende editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. De belangrijkste vakbeurs voor de professionele tankstation- en carwashmarkt in de Benelux vindt dit jaar plaats op woensdag 21 en donderdag 22 november. Alle grote spelers uit de branche zijn komende editie als exposant van de partij.

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 groter dan ooit

De Tankstation Vakbeurs, die georganiseerd wordt door vakbladen TankPro en CarwashPro, is afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid. Vorig jaar kwamen ruim 1700 bezoekers af op het evenement. Dat was de reden voor de organisatie om de vakbeurs uit te breiden van één naar twee dagen. De beursvloer voor komende editie is inmiddels bijna helemaal gevuld. Alle grote spelers uit de wereld van petrol, carwash en convenience presenteren op 21 en 22 november hun producten en diensten op de beursvloer. Shell Nederland en EG Group zijn dit jaar voor het eerst als exposant aanwezig.  

Brandstofmix van de toekomst

Op de eerste dag van het evenement vindt de vijfde editie van het Nationaal Tankstation Congres plaats. Het congresprogramma staat dit jaar volledig in het teken van de brandstofmix van 2020-2025. Wat wordt de brandstofmix van de toekomst en hoe speel je als ondernemer of leverancier op tijd in op de veranderingen in de markt? Op het programma staan sessies van onder meer het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Shell, BOVAG en Orangegas. Elf sprekers gaan in op de kansen van waterstof, snellaadpalen, biobrandstoffen, LNG en CNG/groengas. Voormalig F1-coureur Robert Doornbos en coureur/presentator Rob Kamphues verzorgen een sessie over autoracen in de toekomst en de rol van brandstoffen. 

Workshops en carwashforum

Voor de tweede dag van de vakbeurs is een uitgebreid workshopprogramma samengesteld. Naast deze sessies, waarbij de focus ligt op shop, carwash en forecourt, vindt ook dit jaar het carwashforum plaats. Prominente ondernemers en leveranciers discussiëren met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen.  

Tankstation Challenge

Op de tweede dag van de beurs staat bovendien de uitreiking van de Tankstation Challenge op het programma. Vakblad TankPro is afgelopen maanden samen met FoodCourt op zoek gegaan naar de beste tankshop van Nederland. De winnaar van deze prestigieuze prijs wordt op donderdag 22 november bekendgemaakt.  

Toegang tot de vakbeurs

Registreren voor de Tankstation Vakbeurs kan op de website www.tankstationvakbeurs.nl. Bezoekers krijgen twee dagen toegang tot de beursvloer. Op woensdag 21 november is de beursvloer geopend van 11.00 tot 17.00 uur, op donderdag 22 november van 10.00 tot 17.00 uur. Het congres vindt op woensdagmiddag plaats van 13.00 tot 17.30 uur.