Interviews AM-eindejaarspecial Oliebollen 2018

De dagen worden korter, de tijd van tradities dient zich aan – zo ook die van AM’s eindejaarspecial ‘Oliebollen’.

Interviews AM-eindejaarspecial Oliebollen 2018

Achter de schermen is de organisatie alweer bezig met de voorbereiding. Traditioneel biedt de vuistdikke Oliebollen-bijlage een podium aan mensen uit de Nederlandse autobranche. Tijdens een gesprek met een van de AM-redacteuren kunnen ze hun eigen boodschap uitdragen, terugblikken op 2018, vooruitblikken op 2019 of andere aankondigingen doen. Dat gebeurt op een zelf te bepalen dag in de periode 14 t/m 26 november.

Plaats van handeling is oldtimer- en klassiekerparadijs ‘Gallery Aaldering’ in Brummen. De bijlage verschijnt medio december.

Over tradities gesproken: de organisatie van AM Oliebollen, inclusief de tarieven, is wederom in handen van accountmanager Joop Sluiter. Hij is telefonisch te bereiken via 06-53374234 of 0570-504376 of per e-mail via j.sluiter@mybusinessmedia.nl

Gallery 

Interviews AM-eindejaarspecial Oliebollen 2018 - Automobielmanagement.nl

Interviews AM-eindejaarspecial Oliebollen 2018

De dagen worden korter, de tijd van tradities dient zich aan – zo ook die van AM’s eindejaarspecial ‘Oliebollen’.

Interviews AM-eindejaarspecial Oliebollen 2018

Achter de schermen is de organisatie alweer bezig met de voorbereiding. Traditioneel biedt de vuistdikke Oliebollen-bijlage een podium aan mensen uit de Nederlandse autobranche. Tijdens een gesprek met een van de AM-redacteuren kunnen ze hun eigen boodschap uitdragen, terugblikken op 2018, vooruitblikken op 2019 of andere aankondigingen doen. Dat gebeurt op een zelf te bepalen dag in de periode 14 t/m 26 november.

Plaats van handeling is oldtimer- en klassiekerparadijs ‘Gallery Aaldering’ in Brummen. De bijlage verschijnt medio december.

Over tradities gesproken: de organisatie van AM Oliebollen, inclusief de tarieven, is wederom in handen van accountmanager Joop Sluiter. Hij is telefonisch te bereiken via 06-53374234 of 0570-504376 of per e-mail via j.sluiter@mybusinessmedia.nl

Gallery