Euro Repar Car Service breidt verder uit

Euro Repar Car Service heeft dit jaar onderhouds- en servicegarages in zes landen aan haar netwerk toegevoegd: Rusland Bulgarije, Marokko, Zweden, Griekenland en Saoedi-Arabië. Ook zijn veel vestigingen geopend of binnengehaald in landen waar Europ Repar Car Service al actief was.

euro repar car service

Het aan PSA Peugeot Citroen gelieerde maar merkonafhankelijke bedrijf telt daarmee nu meer dan 4.000 vestigingen in 22 landen. Doel is dat de komende vijf jaar op te voeren tot 10.000 aangesloten garagebedrijven.

In Frankrijk zelf is de PSA-dochter met 1.400 vestigingen de grootste op het gebied van onafhankelijke onderhoud- en reparatiebedrijven. Daarnaast telt de groep 730 garages in Spanje, 400 in zowel Duitsland als China en 150 in Groot-Brittannië. 

In ons land is Euro Repar Car Services dit jaar met 16 bedrijven uitgebreid naar in totaal 28 vestigingen. PSA ziet in de onderhoudsketen een belangrijk middel om haar activiteiten op het gebied van multibrand aftersales sterk uit te breiden. De Franse autofabrikant is ook al actief met de merkonafhankelijke verkoop van occasions. 

Euro Repar Car Service breidt verder uit - Automobielmanagement.nl

Euro Repar Car Service breidt verder uit

Euro Repar Car Service heeft dit jaar onderhouds- en servicegarages in zes landen aan haar netwerk toegevoegd: Rusland Bulgarije, Marokko, Zweden, Griekenland en Saoedi-Arabië. Ook zijn veel vestigingen geopend of binnengehaald in landen waar Europ Repar Car Service al actief was.

euro repar car service

Het aan PSA Peugeot Citroen gelieerde maar merkonafhankelijke bedrijf telt daarmee nu meer dan 4.000 vestigingen in 22 landen. Doel is dat de komende vijf jaar op te voeren tot 10.000 aangesloten garagebedrijven.

In Frankrijk zelf is de PSA-dochter met 1.400 vestigingen de grootste op het gebied van onafhankelijke onderhoud- en reparatiebedrijven. Daarnaast telt de groep 730 garages in Spanje, 400 in zowel Duitsland als China en 150 in Groot-Brittannië. 

In ons land is Euro Repar Car Services dit jaar met 16 bedrijven uitgebreid naar in totaal 28 vestigingen. PSA ziet in de onderhoudsketen een belangrijk middel om haar activiteiten op het gebied van multibrand aftersales sterk uit te breiden. De Franse autofabrikant is ook al actief met de merkonafhankelijke verkoop van occasions.