Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2019?

Tijdens het event Fleet Mobility Live, dat plaatsvindt op 21 mei 2019 in het NBC in Nieuwegein, wordt voor de negentiende keer de Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgereikt. Aanmelden of nomineren is vanaf nu mogelijk.

mobiliteitsmanager van het jaar

De organisatoren van Fleet Mobility Live laten weten dat het tot 1 maart mogelijk is om een collega of relatie te nomineren voor de Mobiliteitsmanager van het jaar Award 2019. Ook worden mobiliteitsmanagers, fleetmanagers, HR managers, inkoop managers, financieel managers of facilitair managers die zich ‘in de afgelopen jaren hebben onderscheiden met het door hen gevoerde mobiliteitsbeleid in de organisatie’ opgeroepen zich aan te melden voor de award.

De ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ jury bestaat uit Tineke de Wolff (Eneco), Daan Bieleveld (DSM), Arjen Juurlink (FrieslandCampina), Ronald Postma (Syndesmo), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Henk Winckens (Enexis). Via de website mobiliteitsmanageraward.nl kunt u zich aanmelden of iemand nomineren.

Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2019? - Automobielmanagement.nl

Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2019?

Tijdens het event Fleet Mobility Live, dat plaatsvindt op 21 mei 2019 in het NBC in Nieuwegein, wordt voor de negentiende keer de Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgereikt. Aanmelden of nomineren is vanaf nu mogelijk.

mobiliteitsmanager van het jaar

De organisatoren van Fleet Mobility Live laten weten dat het tot 1 maart mogelijk is om een collega of relatie te nomineren voor de Mobiliteitsmanager van het jaar Award 2019. Ook worden mobiliteitsmanagers, fleetmanagers, HR managers, inkoop managers, financieel managers of facilitair managers die zich ‘in de afgelopen jaren hebben onderscheiden met het door hen gevoerde mobiliteitsbeleid in de organisatie’ opgeroepen zich aan te melden voor de award.

De ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ jury bestaat uit Tineke de Wolff (Eneco), Daan Bieleveld (DSM), Arjen Juurlink (FrieslandCampina), Ronald Postma (Syndesmo), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Henk Winckens (Enexis). Via de website mobiliteitsmanageraward.nl kunt u zich aanmelden of iemand nomineren.