Ga naar Linkedin.com en zoek binnen “Groups” op “Automobiel”. Daar vindt u de groep van Automobiel Management waarvan u binnen enkele kliks lid kunt worden.

Deze groep onderscheidt zich van andere doordat het sterk nieuwsgericht is en tegelijk veel plaats inruimt voor discussies en actuele ontwikkelingen binnen de autobranche.

Twitter

Tevens is Automobiel Management te volgen via Twitter: Ga naar AM Update op Twitter.com en klik op ‘Follow’ om Automobiel Management te volgen. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om binnen een minuut een account te maken.

Facebook

Voor het volgen van de redactie, een kijkje achter de schermen en het meedenken over bepaalde onderwerpen kunt u de redactie van Automobiel Management ook vinden op Facebook. Klik HIER om naar de facebookpagina te gaan en ‘like’ de pagina.