Juryvoorzitter Ferry Smith (ANWB): “De jury heeft een lastige opgave gehad om drie finalisten te selecteren met nét dat beetje extra dat hen tot een voorbeeld kan maken, want er zijn heel veel gewoon goede autobedrijven in Nederland.”

De vakjury die de drie finalisten heeft geselecteerd, bestaat naast de voorzitter uit: Remco de Vette van W&D consultants, Bertus de Vries van Bovemij, Joost Bruins van RDC en Paul de Vries van DCDW. Zij beoordeelden de resultaten van de intensieve bedrijfsscans waar de tien halvefinalisten aan werden onderworpen en de bevindingen van de mystery shoppers die alle bedrijven een bezoekje brachten. De komende maanden gaan de juryleden de finalisten uitgebreid aan de tand voelen over hun bedrijf, ondernemerschap en toekomstbeeld. Op 8 oktober 2019 tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein binden de finalisten de strijd aan om de eeuwige roem.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding