AM Driving Business Awards 2019 mét Jort Kelder

AM Driving Business Awards is al jaren een toonaangevend netwerkevent voor de autosector en hét branchefeest van het jaar! Een vast moment in het jaar waar importeurs, dealerbedrijven, leasemaatschappijen en toeleveranciers vakinhoudelijk worden geïnformeerd door inspirerende sprekers, en elkaar kunnen ontmoeten in een ongedwongen sfeer.

AM Driving Business Awards 2019 mét Jort Kelder

Nationaal Zakenauto Onderzoek

Vaste pijler op dit evenement is de presentatie van het Nationaal Zakenauto Onderzoek: een diepgaand onderzoek naar de zakelijke rijder in Nederland. Welke keuzes maakt hij of zij? En welke overwegingen zijn er? Is de zakelijke rijder nog merkentrouw? Op al deze vragen en nog veel meer krijgt u antwoord van Eric Vousten, VMS | Insight.

Verkiezing Zakenauto en Bestelauto van het Jaar

Feestelijk hoogtepunt is de verkiezing van de Zakenauto en Bestelauto van het Jaar 2020. Welke auto sleept dit jaar de meeste punten binnen van de vakjury? Ook onthullen we de Beste Nieuwkomer, oftewel het meest veelbelovende nieuwe model op de zakelijke markt.

Jort Kelder als keynote speaker

Wat kan keynote speaker Jort Kelder (fotograaf © Marte) vertellen over zijn liefde voor auto’s? Welke auto’s staan er naast de Maserati en de elektrische Smart in zijn garage? En wat is volgens hem de Zakenauto van het Jaar?

De presentatie van het event is dit jaar in de vertrouwde handen van dagvoorzitter Gwen Jansen, voor velen in de branche geen onbekende. 

AM Driving Business Awards 2019 is op woensdag 25 september bij InnStyle in Maarssen. Bekijk onderstaand de aftermovie 2018 om een indruk te krijgen van het event.

AM Driving Business Awards 2019 mét Jort Kelder - Automobielmanagement.nl

AM Driving Business Awards 2019 mét Jort Kelder

AM Driving Business Awards is al jaren een toonaangevend netwerkevent voor de autosector en hét branchefeest van het jaar! Een vast moment in het jaar waar importeurs, dealerbedrijven, leasemaatschappijen en toeleveranciers vakinhoudelijk worden geïnformeerd door inspirerende sprekers, en elkaar kunnen ontmoeten in een ongedwongen sfeer.

AM Driving Business Awards 2019 mét Jort Kelder

Nationaal Zakenauto Onderzoek

Vaste pijler op dit evenement is de presentatie van het Nationaal Zakenauto Onderzoek: een diepgaand onderzoek naar de zakelijke rijder in Nederland. Welke keuzes maakt hij of zij? En welke overwegingen zijn er? Is de zakelijke rijder nog merkentrouw? Op al deze vragen en nog veel meer krijgt u antwoord van Eric Vousten, VMS | Insight.

Verkiezing Zakenauto en Bestelauto van het Jaar

Feestelijk hoogtepunt is de verkiezing van de Zakenauto en Bestelauto van het Jaar 2020. Welke auto sleept dit jaar de meeste punten binnen van de vakjury? Ook onthullen we de Beste Nieuwkomer, oftewel het meest veelbelovende nieuwe model op de zakelijke markt.

Jort Kelder als keynote speaker

Wat kan keynote speaker Jort Kelder (fotograaf © Marte) vertellen over zijn liefde voor auto’s? Welke auto’s staan er naast de Maserati en de elektrische Smart in zijn garage? En wat is volgens hem de Zakenauto van het Jaar?

De presentatie van het event is dit jaar in de vertrouwde handen van dagvoorzitter Gwen Jansen, voor velen in de branche geen onbekende. 

AM Driving Business Awards 2019 is op woensdag 25 september bij InnStyle in Maarssen. Bekijk onderstaand de aftermovie 2018 om een indruk te krijgen van het event.