Autotrust neemt Autogarantie.nl over

Garantieverzekeraar Autotrust neemt per direct de activiteiten van Autogarantie.nl over. Het in Bleiswijk gevestigde Autogarantie.nl verkoopt sinds 2015 garantieverzekeringen voor occasions, via autobedrijven en direct aan consumenten.

“We willen verschillende marktsegmenten kunnen bedienen”, zegt Autotrust directeur Gerben van Dam. “Met de koop van Autogarantie.nl hebben we een sterk en herkenbaar merk aan ons portfolio kunnen toevoegen, waarmee we onze groeiambities nog beter kunnen waarmaken.”

De polissen van Autogarantie.nl werden tot voor kort gedekt door de Franse verzekeringsmaatschappij Covea. Autotrust beschikt over een eigen verzekeringsmaatschappij die na de overname als risicodrager voor Autogarantie.nl zal optreden. “Vanwege de steeds wijzigende regelgeving rondom garanties zochten we een sterke partner om mee samen te werken”, zegt Niels van der Vlist, mede-eigenaar van Autogarantie.nl. “Uiteindelijk bleek een overname van de activiteiten door Autotrust voor ons de beste optie te zijn.”

Autotrust werkt samen met importeurs, merkdealers en grote onafhankelijke autobedrijven. Het merk Autogarantie.nl zal na de overname worden ingezet voor producten gericht op de particuliere markt en bij kleinere autobedrijven. De overnameprijs wordt niet bekend gemaakt.

Autotrust neemt Autogarantie.nl over - Automobielmanagement.nl

Autotrust neemt Autogarantie.nl over

Garantieverzekeraar Autotrust neemt per direct de activiteiten van Autogarantie.nl over. Het in Bleiswijk gevestigde Autogarantie.nl verkoopt sinds 2015 garantieverzekeringen voor occasions, via autobedrijven en direct aan consumenten.

“We willen verschillende marktsegmenten kunnen bedienen”, zegt Autotrust directeur Gerben van Dam. “Met de koop van Autogarantie.nl hebben we een sterk en herkenbaar merk aan ons portfolio kunnen toevoegen, waarmee we onze groeiambities nog beter kunnen waarmaken.”

De polissen van Autogarantie.nl werden tot voor kort gedekt door de Franse verzekeringsmaatschappij Covea. Autotrust beschikt over een eigen verzekeringsmaatschappij die na de overname als risicodrager voor Autogarantie.nl zal optreden. “Vanwege de steeds wijzigende regelgeving rondom garanties zochten we een sterke partner om mee samen te werken”, zegt Niels van der Vlist, mede-eigenaar van Autogarantie.nl. “Uiteindelijk bleek een overname van de activiteiten door Autotrust voor ons de beste optie te zijn.”

Autotrust werkt samen met importeurs, merkdealers en grote onafhankelijke autobedrijven. Het merk Autogarantie.nl zal na de overname worden ingezet voor producten gericht op de particuliere markt en bij kleinere autobedrijven. De overnameprijs wordt niet bekend gemaakt.