‘Auto Prof’ is nu een nationale beurs

Tijdens de eerste nationale editie van Auto Prof – AMT Live presenteren exposanten zich als vanouds weer aan de autobranche. Door de nationale focus van de beurs, die nu alleen nog in Gorinchem plaatsvindt, hoopt de organisatie er een nieuwe impuls aan te geven.

Veel bedrijven zijn al vaker deelnemer geweest en doen ook nu weer mee, zo laat de organisatie weten. “Het is mooi om te zien dat bedrijven het vertrouwen hebben in ons als organisatie en loyaal zijn aan de beurs”, zegt Floris Valk, Head of Events Automotive bij beursorganisator Easyfairs.

Autonoom en elektrisch

Garagisten kunnen producten en diensten ontdekken. Valk: “We nemen garagisten mee in de technieken van nu. Zo zijn op de beursvloer onder andere toepassingen voor autonome- en elektrische voertuigen geclusterd. Afgelopen editie gaven bezoekers aan meer te willen weten over elektrisch rijden. Op deze manier voorzien we bezoekers in die behoefte.”

De eerste editie van Auto Prof – AMT Live als nationale vakbeurs is op 11, 12 en 13 februari 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

‘Auto Prof’ is nu een nationale beurs - Automobielmanagement.nl

‘Auto Prof’ is nu een nationale beurs

Tijdens de eerste nationale editie van Auto Prof – AMT Live presenteren exposanten zich als vanouds weer aan de autobranche. Door de nationale focus van de beurs, die nu alleen nog in Gorinchem plaatsvindt, hoopt de organisatie er een nieuwe impuls aan te geven.

Veel bedrijven zijn al vaker deelnemer geweest en doen ook nu weer mee, zo laat de organisatie weten. “Het is mooi om te zien dat bedrijven het vertrouwen hebben in ons als organisatie en loyaal zijn aan de beurs”, zegt Floris Valk, Head of Events Automotive bij beursorganisator Easyfairs.

Autonoom en elektrisch

Garagisten kunnen producten en diensten ontdekken. Valk: “We nemen garagisten mee in de technieken van nu. Zo zijn op de beursvloer onder andere toepassingen voor autonome- en elektrische voertuigen geclusterd. Afgelopen editie gaven bezoekers aan meer te willen weten over elektrisch rijden. Op deze manier voorzien we bezoekers in die behoefte.”

De eerste editie van Auto Prof – AMT Live als nationale vakbeurs is op 11, 12 en 13 februari 2020 in Evenementenhal Gorinchem.