Om de wagens te kunnen voorwassen, werd de S4 roll-over uitgerust met een handlans. DiBO Project(s) leverde hiervoor de techniek met c-rail. Beide voertuigwasinstallaties zijn bestemd voor eigen gebruik. Wanneer de herstelde auto weer blinkt, wordt in de lichtstraat nog een laatste controle uitgevoerd om mogelijke onvolkomenheden in de nieuwe lak te controleren.

De SBH-E is een self-carwash concept geschikt voor één enkele wasplaats. Dit modulaire systeem werkt op basis van een industriële stationaire warmwater hogedrukunit en is voorzien van elektrische verwarming. De installatie is standaard uitgerust met drie wasprogramma’s – spoelen, shampoo en wax – en wordt aangestuurd door twee doseerpompen.

Instapmodel

De DiBO S4 geldt als het instapmodel van de roll-overs van DiBO. Het gaat hier om een gebruiksvriendelijke wasinstallatie met lage onderhoudskosten. Het gebruik van Carlite borstels en een optimale borsteldruk in combinatie met frequentieregeling zorgen voor een uitstekend wasresultaat.

Haans Autoschades werd in 1958 opgezet als autoverhuurbedrijf. Het familiebedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modern autoschadeherstelbedrijf. Bovendien mag het bedrijf zich sinds 2013 Tesla Approved Body Shop noemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding