Jifeline introduceert twee nieuwe producten

Jifeline komt met twee nieuwe producten: de J-ReX en de vernieuwde internetapplicatie voor het aanvragen van remote diagnosediensten. Beide producten worden tijdens de aankomende Auto Prof in Gorinchem gedemonstreerd.

De J-ReX is een diagnose op afstand interface die direct via het WiFi-netwerk of via het bedraad internet (LAN) van de werkplaats verbinding kan maken met het servicecenter van Jifeline. Een Android apparaat is met de nieuwe J-ReX niet meer noodzakelijk volgens Jifeline. De autotechnicus in het auto- of schadeherstelbedrijf kan eenvoudig via de nieuwe internetapplicatie een dienst of service bij Jifeline aanvragen.

Demonstratie

Femke van Wanrooij, projectmanager bij Jifeline: “Gorinchem is een thuiswedstrijd voor ons. Normaliter presenteren we onze nieuwe producten op de Automechanika in Frankfurt. Om Nederlandse autotechnici de gelegenheid te geven te zien en te ervaren waar we mee bezig zijn, hebben we met het hele team hard gewerkt aan deze beurspresentatie. Klanten en partners zijn van harte welkom op onze stand voor een live demonstratie.”

Jifeline introduceert twee nieuwe producten - Automobielmanagement.nl

Jifeline introduceert twee nieuwe producten

Jifeline komt met twee nieuwe producten: de J-ReX en de vernieuwde internetapplicatie voor het aanvragen van remote diagnosediensten. Beide producten worden tijdens de aankomende Auto Prof in Gorinchem gedemonstreerd.

De J-ReX is een diagnose op afstand interface die direct via het WiFi-netwerk of via het bedraad internet (LAN) van de werkplaats verbinding kan maken met het servicecenter van Jifeline. Een Android apparaat is met de nieuwe J-ReX niet meer noodzakelijk volgens Jifeline. De autotechnicus in het auto- of schadeherstelbedrijf kan eenvoudig via de nieuwe internetapplicatie een dienst of service bij Jifeline aanvragen.

Demonstratie

Femke van Wanrooij, projectmanager bij Jifeline: “Gorinchem is een thuiswedstrijd voor ons. Normaliter presenteren we onze nieuwe producten op de Automechanika in Frankfurt. Om Nederlandse autotechnici de gelegenheid te geven te zien en te ervaren waar we mee bezig zijn, hebben we met het hele team hard gewerkt aan deze beurspresentatie. Klanten en partners zijn van harte welkom op onze stand voor een live demonstratie.”