DAF levert 44 vuilniswagens aan Belgrado

DAF heeft 44 compleet opgebouwde reinigingsvoertuigen geleverd aan de Servische hoofdstad Belgrado. Het gaat om LF- en CF-trucks met uiteenlopende chassisconfiguraties en opbouwen.

Van de ongeveer 200 reinigingsvoertuigen in Belgrado is nu de helft een DAF. De keuze om bij de meest recente aanbesteding opnieuw voor DAF te kiezen, is gebaseerd op drie pijlers: de bewezen service, de betrouwbaarheid van de trucks en het feit dat stadsreinigingsdienst Gradska Ćistoća bij de lokale dealer Braca Crnomarkovic terecht kan voor aanschaf en service van de complete voertuigen, inclusief de opbouwen, legt DAF in Eindhoven uit.

Winter

Gradska Ćistoća is niet alleen verantwoordelijk voor de afvalinzameling in Belgrado, maar houdt ook de straten schoon en zorgt ervoor dat bij sneeuwval de wegen begaanbaar blijven. Naast vuilniswagens (zijladers, bovenladers en achterladers) bestond de order daarom ook uit tankwagens voor het sproeien van straten en veegwagens die in de winter eenvoudig omgebouwd kunnen worden tot sneeuwruimers.

Nooit eerder

“Een order van deze omvang is in Servië nog nooit eerder gerealiseerd”, weet Richard Zink, lid van de DAF Board of Management en verantwoordelijk voor Marketing & Sales. “Samen met DAF-dealer Braca Crnomarkovic hebben we een totaalpakket aangeboden dat helemaal aansluit bij de wensen van Gradska Ćistoća. De stadsreinigingsdienst heeft nu een vloot van zo’n 100 DAFs om de straten van Belgrado schoon te houden. En daar zijn we buitengewoon trots op.”

DAF levert 44 vuilniswagens aan Belgrado - Automobielmanagement.nl

DAF levert 44 vuilniswagens aan Belgrado

DAF heeft 44 compleet opgebouwde reinigingsvoertuigen geleverd aan de Servische hoofdstad Belgrado. Het gaat om LF- en CF-trucks met uiteenlopende chassisconfiguraties en opbouwen.

Van de ongeveer 200 reinigingsvoertuigen in Belgrado is nu de helft een DAF. De keuze om bij de meest recente aanbesteding opnieuw voor DAF te kiezen, is gebaseerd op drie pijlers: de bewezen service, de betrouwbaarheid van de trucks en het feit dat stadsreinigingsdienst Gradska Ćistoća bij de lokale dealer Braca Crnomarkovic terecht kan voor aanschaf en service van de complete voertuigen, inclusief de opbouwen, legt DAF in Eindhoven uit.

Winter

Gradska Ćistoća is niet alleen verantwoordelijk voor de afvalinzameling in Belgrado, maar houdt ook de straten schoon en zorgt ervoor dat bij sneeuwval de wegen begaanbaar blijven. Naast vuilniswagens (zijladers, bovenladers en achterladers) bestond de order daarom ook uit tankwagens voor het sproeien van straten en veegwagens die in de winter eenvoudig omgebouwd kunnen worden tot sneeuwruimers.

Nooit eerder

“Een order van deze omvang is in Servië nog nooit eerder gerealiseerd”, weet Richard Zink, lid van de DAF Board of Management en verantwoordelijk voor Marketing & Sales. “Samen met DAF-dealer Braca Crnomarkovic hebben we een totaalpakket aangeboden dat helemaal aansluit bij de wensen van Gradska Ćistoća. De stadsreinigingsdienst heeft nu een vloot van zo’n 100 DAFs om de straten van Belgrado schoon te houden. En daar zijn we buitengewoon trots op.”