Webinar: hoe bedrijven zich herstructureren na corona en wat de impact is op mobiliteit

Bedrijven die satellietkantoren openen, ondernemingen die helemaal online verder gaan, kantoren waar mensen alleen nog voor het sociale aspect samenkomen. De coronacrisis heeft grote impact op de inrichting van organisaties. Dat inzicht is belangrijk voor werkgevers die hun woon-werk-beleid opnieuw inrichten en voor overheden die programma’s maken op dit terrein. Over dit onderwerp organiseert VerkeersNet woensdag 22 juli een gratis webinar.

Hoe mensen van en naar hun werk reizen, hangt nauw samen met hoe de organisatie waar ze werken is ingericht. Op beide terreinen zet de coronacrisis de boel op z’n kop. Over de veranderingen op het gebied van woon-werk-verkeer is al veel geschreven. Over hoe bedrijven zich herpositioneren, niet. Terwijl dat inzicht onontbeerlijk is voor goed mobiliteitsbeleid.

Als bedrijven kantoren sluiten, als grote groepen thuis blijven werken, als werktijden veranderen, als een nieuwe generatie flexibele en digitaalvaardige jongeren geen leaseauto meer wil, dan heeft dat hoe dan ook impact op beleidsterreinen als duurzaamheid en bereikbaarheid. Op deze onderwerpen gaan we dieper in tijdens het webinar ‘een nieuwe manier van werken, een nieuwe manier van reizen, op woensdag 22 juli om 11:00 uur.

Wie reizen er straks überhaupt nog?

Tijdens het webinar is het mogelijk om live vragen in te sturen. Gasten zijn: Tim Burggraaf, beloningsexpert en gedragswetenschapper bij managementadviesorganisatie Korn Ferry en Jeanot Knols, commercieel directeur van Radiuz. Met hen praten we over de volgende onderwerpen:

 • Wat is de impact van de coronacrisis op hoe we bedrijven (her)inrichten?
 • En op de vaardigheden die bedrijven van hun mensen vragen?
 • Wat is het effect hiervan op de inrichting van kantoren?
 • Hebben we dat grote kantoor op die dure locatie eigenlijk nog wel nodig?
 • Wie reizen er straks überhaupt nog?
 • Wat betekent dit voor reiskostenvergoedingen of mobiliteitsbudgetten?
 • Wat wil de nieuwe generatie werknemers?
 • Stellen we deze gedragsverandering niet te rooskleurig voor?
 • Hoe kunnen werkgevers sturen?

Schrijf je gratis in via deze link. Wie niet live mee kan kijken, wordt aangeraden om zich toch in te schrijven. Iedereen ontvangt na afloop een link naar de replay.

Webinar: hoe bedrijven zich herstructureren na corona en wat de impact is op mobiliteit - Automobielmanagement.nl

Webinar: hoe bedrijven zich herstructureren na corona en wat de impact is op mobiliteit

Bedrijven die satellietkantoren openen, ondernemingen die helemaal online verder gaan, kantoren waar mensen alleen nog voor het sociale aspect samenkomen. De coronacrisis heeft grote impact op de inrichting van organisaties. Dat inzicht is belangrijk voor werkgevers die hun woon-werk-beleid opnieuw inrichten en voor overheden die programma’s maken op dit terrein. Over dit onderwerp organiseert VerkeersNet woensdag 22 juli een gratis webinar.

Hoe mensen van en naar hun werk reizen, hangt nauw samen met hoe de organisatie waar ze werken is ingericht. Op beide terreinen zet de coronacrisis de boel op z’n kop. Over de veranderingen op het gebied van woon-werk-verkeer is al veel geschreven. Over hoe bedrijven zich herpositioneren, niet. Terwijl dat inzicht onontbeerlijk is voor goed mobiliteitsbeleid.

Als bedrijven kantoren sluiten, als grote groepen thuis blijven werken, als werktijden veranderen, als een nieuwe generatie flexibele en digitaalvaardige jongeren geen leaseauto meer wil, dan heeft dat hoe dan ook impact op beleidsterreinen als duurzaamheid en bereikbaarheid. Op deze onderwerpen gaan we dieper in tijdens het webinar ‘een nieuwe manier van werken, een nieuwe manier van reizen, op woensdag 22 juli om 11:00 uur.

Wie reizen er straks überhaupt nog?

Tijdens het webinar is het mogelijk om live vragen in te sturen. Gasten zijn: Tim Burggraaf, beloningsexpert en gedragswetenschapper bij managementadviesorganisatie Korn Ferry en Jeanot Knols, commercieel directeur van Radiuz. Met hen praten we over de volgende onderwerpen:

 • Wat is de impact van de coronacrisis op hoe we bedrijven (her)inrichten?
 • En op de vaardigheden die bedrijven van hun mensen vragen?
 • Wat is het effect hiervan op de inrichting van kantoren?
 • Hebben we dat grote kantoor op die dure locatie eigenlijk nog wel nodig?
 • Wie reizen er straks überhaupt nog?
 • Wat betekent dit voor reiskostenvergoedingen of mobiliteitsbudgetten?
 • Wat wil de nieuwe generatie werknemers?
 • Stellen we deze gedragsverandering niet te rooskleurig voor?
 • Hoe kunnen werkgevers sturen?

Schrijf je gratis in via deze link. Wie niet live mee kan kijken, wordt aangeraden om zich toch in te schrijven. Iedereen ontvangt na afloop een link naar de replay.