Louwman Exclusive verkoopt betaalbare supercar voor 570 euro

Op zoek naar een betaalbare supercar? Dan is deze McLaren Senna ‘Ride-On’ wellicht een optie. Voor 570 euro bestel je dit geëlektrificeerde model voor de kleine coureur in huis. De Senna ‘Ride-On’ is vormgegeven naar de meest extreme circuitauto van McLaren, de Senna, uiteraard vernoemd naar de legendarische drievoudig wereldkampioen.

De mini-supercar beschikt over werkende deuren, remlichten, een infotainmentsysteem en realistische McLaren Senna-motorgeluiden. Het model is in zes kleuren beschikbaar, waarvan er één – geel met groene accenten – exclusief wordt verkocht via het officiële McLaren-dealernetwerk.

Na de vorig jaar gelanceerde McLaren 720S ‘Ride-On’ is de nieuwe McLaren Senna ‘Ride-On’ het ultieme speelgoed. De McLaren Senna Ride-On is verkrijgbaar in vijf authentieke en opvallende McLaren-kleuren: wit, zwart, Mira oranje, Vega blauw, Memphis rood. Een zesde speciale editie – exclusief voor McLaren Retailers – geel met groene accenten – weerspiegelt de kleuren van Ayrton Senna’s racehelm voor de meest serieuze, beginnende coureurs.

De McLaren Senna Ride-On is helaas alleen bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Bestellen kan bij Louwman Exclusive, de Nederlandse McLaren-dealer en -importeur in Utrecht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Louwman Exclusive verkoopt betaalbare supercar voor 570 euro - Automobielmanagement.nl

Louwman Exclusive verkoopt betaalbare supercar voor 570 euro

Op zoek naar een betaalbare supercar? Dan is deze McLaren Senna ‘Ride-On’ wellicht een optie. Voor 570 euro bestel je dit geëlektrificeerde model voor de kleine coureur in huis. De Senna ‘Ride-On’ is vormgegeven naar de meest extreme circuitauto van McLaren, de Senna, uiteraard vernoemd naar de legendarische drievoudig wereldkampioen.

De mini-supercar beschikt over werkende deuren, remlichten, een infotainmentsysteem en realistische McLaren Senna-motorgeluiden. Het model is in zes kleuren beschikbaar, waarvan er één – geel met groene accenten – exclusief wordt verkocht via het officiële McLaren-dealernetwerk.

Na de vorig jaar gelanceerde McLaren 720S ‘Ride-On’ is de nieuwe McLaren Senna ‘Ride-On’ het ultieme speelgoed. De McLaren Senna Ride-On is verkrijgbaar in vijf authentieke en opvallende McLaren-kleuren: wit, zwart, Mira oranje, Vega blauw, Memphis rood. Een zesde speciale editie – exclusief voor McLaren Retailers – geel met groene accenten – weerspiegelt de kleuren van Ayrton Senna’s racehelm voor de meest serieuze, beginnende coureurs.

De McLaren Senna Ride-On is helaas alleen bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Bestellen kan bij Louwman Exclusive, de Nederlandse McLaren-dealer en -importeur in Utrecht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding