Vaste pijler is de presentatie van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (voorheen Nationaal Zakenauto Onderzoek) dat sinds 2009 wordt uitgevoerd. Het NZMO onderzoekt zakelijke mobiliteit in Nederland en geeft inzicht in wensen en eisen, maatregelen en gedrag(sveranderingen), toetst actuele thema’s en heeft voorspellende waarde.

Resultaten en trends

In 2020 is gekozen voor een opzet waarbij wordt ingezoomd op de mobiliteitsbehoefte vóór corona, nu en de verwachtingen voor de komende maanden, alles vanuit het perspectief van de reiziger én van de werkgever. De verrassende resultaten en trends worden vanuit de studio live gepresenteerd op dinsdag 15 september door Eric Vousten van VMS | Insight, samen met experts van RET, NS, VNA en RDC.

Uitreiking awards

Vanwege de beperkende maatregelen kunnen we dit jaar hét branchefeest maar met een klein aantal automotive professionals live vieren. Een intiem diner, met bekende chefkok Peter Lute op een bijzondere locatie in Muiden, Explore by Lute. Met verrassend entertainment, inspirerende sprekers en als hoogtepunt de uitreiking van de awards. De presentatie is in handen van Odiel Mennink, eigenaar van FemmeFrontaal/Daily Drive Media en frontvrouw in de automotive branche, én Robert Doornbos, oud coureur F1 en analist bij Ziggo Sport.

Meld u nu aan en maak kans om geselecteerd te worden voor één van de 75 VIP-plaatsen tijdens het live event op 16 september. Mocht u niet geselecteerd zijn, dan ontvangt u uiteraard de link om de bekendmaking van de winnaars via livestream te volgen. U kunt op beide dagen ook ‘digitaal’ aanwezig zijn bij het event. Registreren kan hier.