Volg de uitreiking verkiezing ‘Zakenauto van het Jaar’ dit jaar online

Welke auto wordt gekroond tot ‘Zakenauto van het Jaar 2021?’ Op woensdagavond 16 september wordt bekend welk model het stokje overneemt van de Volkswagen Polo. Ook ‘De Bestelauto van het Jaar’ en ‘De Beste Nieuwkomer’ worden tijdens de Driving Business Awards van Automobiel Management in het zonnetje gezet. De uitreiking is dit jaar ook live online te volgen.

De Driving Business Awards zijn hét branchefeest voor directie en management uit de wereld van fleet & lease, auto-importeurs, dealer(holding)s, verzekeraars en toeleveranciers. Vanwege de beperkende maatregelen wordt hét branchefeest dit jaar met slechts honderd automotive professionals gevierd.

Het event vindt woensdagavond 16 september plaats bij het restaurant Explore by Lute van de bekende chefkok Peter Lute in Muiden. Met verrassend entertainment, inspirerende sprekers en als hoogtepunt de uitreiking van de awards. De presentatie is in handen van Odiel Mennink, eigenaar van FemmeFrontaal/Daily Drive Media en frontvrouw in de automotive branche, én Robert Doornbos, oud-coureur F1 en analist bij Ziggo Sport.

Kanshebbers

Genomineerden voor de titel ‘Zakenauto van het Jaar 2021’ zijn de BMW 3-serie, Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Niro, Mercedes A-klasse, Peugeot 3008/5008, Renault Clio, Skoda Octavia, Tesla Model 3 en Toyota Corolla. Tijdens het tv-programma worden bovendien de prijzen voor ‘De Bestelauto van het Jaar’ en de ‘De Beste Nieuwkomer’ bekendgemaakt.

Benieuwd wie er dit jaar met de prijzen vandoor gaan? Woensdagavond 16 september maken we live bekend wie de winnaars zijn van de Automobiel Management Driving Business Awards. Volg de uitreiking van de prijzen online. Registratie is uiteraard gratis en kan via deze link.

Volg de Driving Business Awards online

Het event bestaat dit jaar uit twee delen. Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek op dinsdag 15 september (alleen online) en de uitreiking van de Awards op 16 september. Aanmelden voor online deelname is nog steeds mogelijk. Kijk voor meer informatie op deze website.

Volg de uitreiking verkiezing ‘Zakenauto van het Jaar’ dit jaar online - Automobielmanagement.nl

Volg de uitreiking verkiezing ‘Zakenauto van het Jaar’ dit jaar online

Welke auto wordt gekroond tot ‘Zakenauto van het Jaar 2021?’ Op woensdagavond 16 september wordt bekend welk model het stokje overneemt van de Volkswagen Polo. Ook ‘De Bestelauto van het Jaar’ en ‘De Beste Nieuwkomer’ worden tijdens de Driving Business Awards van Automobiel Management in het zonnetje gezet. De uitreiking is dit jaar ook live online te volgen.

De Driving Business Awards zijn hét branchefeest voor directie en management uit de wereld van fleet & lease, auto-importeurs, dealer(holding)s, verzekeraars en toeleveranciers. Vanwege de beperkende maatregelen wordt hét branchefeest dit jaar met slechts honderd automotive professionals gevierd.

Het event vindt woensdagavond 16 september plaats bij het restaurant Explore by Lute van de bekende chefkok Peter Lute in Muiden. Met verrassend entertainment, inspirerende sprekers en als hoogtepunt de uitreiking van de awards. De presentatie is in handen van Odiel Mennink, eigenaar van FemmeFrontaal/Daily Drive Media en frontvrouw in de automotive branche, én Robert Doornbos, oud-coureur F1 en analist bij Ziggo Sport.

Kanshebbers

Genomineerden voor de titel ‘Zakenauto van het Jaar 2021’ zijn de BMW 3-serie, Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Niro, Mercedes A-klasse, Peugeot 3008/5008, Renault Clio, Skoda Octavia, Tesla Model 3 en Toyota Corolla. Tijdens het tv-programma worden bovendien de prijzen voor ‘De Bestelauto van het Jaar’ en de ‘De Beste Nieuwkomer’ bekendgemaakt.

Benieuwd wie er dit jaar met de prijzen vandoor gaan? Woensdagavond 16 september maken we live bekend wie de winnaars zijn van de Automobiel Management Driving Business Awards. Volg de uitreiking van de prijzen online. Registratie is uiteraard gratis en kan via deze link.

Volg de Driving Business Awards online

Het event bestaat dit jaar uit twee delen. Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek op dinsdag 15 september (alleen online) en de uitreiking van de Awards op 16 september. Aanmelden voor online deelname is nog steeds mogelijk. Kijk voor meer informatie op deze website.