Video: terugblik uitreiking Driving Business Awards

In deze video blikken we nog een keer terug op een van de jaarlijkse hoogtepunten bij AM: de presentatie van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek, en de uitreiking van de Driving Business Awards bij restaurant Explore by Lute in Muiden op 16 september.

De avond van de uitreiking was met recht een feestavond met onder andere oud F1-coureur Robert Doornbos en een exclusief diner bereid door chefkok Peter Lute. De uitslag is inmiddels bekend: Tesla ging ervandoor met de titel Zakenauto van het Jaar 2020, de Volkswagen Golf won de titel Beste Nieuwkomer 2020 en de Opel Combo werd uitgroepen tot Bestelauto van het Jaar.

Bekijk hier de video!

Video: terugblik uitreiking Driving Business Awards - Automobielmanagement.nl

Video: terugblik uitreiking Driving Business Awards

In deze video blikken we nog een keer terug op een van de jaarlijkse hoogtepunten bij AM: de presentatie van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek, en de uitreiking van de Driving Business Awards bij restaurant Explore by Lute in Muiden op 16 september.

De avond van de uitreiking was met recht een feestavond met onder andere oud F1-coureur Robert Doornbos en een exclusief diner bereid door chefkok Peter Lute. De uitslag is inmiddels bekend: Tesla ging ervandoor met de titel Zakenauto van het Jaar 2020, de Volkswagen Golf won de titel Beste Nieuwkomer 2020 en de Opel Combo werd uitgroepen tot Bestelauto van het Jaar.

Bekijk hier de video!