Bovag: in autobedrijf mondkapjes op

De Bovag raadt autobedrijven dringend aan in de showroom, shop, ontvangst- en wachtruimtes en andere publieke ruimtes door iedereen een mondkapje te laten dragen. Dat moet dan ook gevraagd worden aan de klanten. “Begin direct met het dragen van mondkapjes als u dat niet al deed.”

“Nu is het nog een dringend advies, maar omwille van het voorkomen van een tweede algehele lockdown, de veiligheid van uw klanten, leveranciers, werknemers en uzelf vraagt Bovag zijn leden met klem om hier nu al invulling aan te geven en niet te wachten op de wettelijke regeling,” is de booodschap van Bovag’ De werkplaats valt buiten de publieke ruimten en daar hoeft dan ook geen mondkapje te worden gedragen. De 1,5-meter afstand geldt daar wel. Voor die omgevingen raadt Bovag aan dat de medewerkers zich houden aan het coronaprotocol dat door een groot aantal organisaties in de autowereld is opgesteld. Dat protocol wordt naar aanleiding van de nieuwe maatregelen aangepast.

Verantwoordelijkheid

“De boodschap van premier Rutte was luid en duidelijk: neem verantwoordelijkheid om een complete lockdown zoals in maart te voorkomen. Als inwoner of bezoeker van dit land en zeker ook als ondernemer. Werk thuis tenzij het echt niet anders kan. Draag een mondkapje in voor publiek toegankelijke binnenruimtes en vraag dat ook aan uw klanten en medewerkers, organiseer geen evenementen, sluit horeca-functies (bijvoorbeeld bij tankstations) en volg het brancheprotocol,’’ aldus de Bovag in reactie op de door de regering afgekondigde nieuwe strikte maatregelen. De organisatie waarschuwt dat de handhaving wordt aangescherpt en dat overtreding tot (tijdelijke) sluiting van een bedrijf kan leiden.

Bovag: in autobedrijf mondkapjes op - Automobielmanagement.nl

Bovag: in autobedrijf mondkapjes op

De Bovag raadt autobedrijven dringend aan in de showroom, shop, ontvangst- en wachtruimtes en andere publieke ruimtes door iedereen een mondkapje te laten dragen. Dat moet dan ook gevraagd worden aan de klanten. “Begin direct met het dragen van mondkapjes als u dat niet al deed.”

“Nu is het nog een dringend advies, maar omwille van het voorkomen van een tweede algehele lockdown, de veiligheid van uw klanten, leveranciers, werknemers en uzelf vraagt Bovag zijn leden met klem om hier nu al invulling aan te geven en niet te wachten op de wettelijke regeling,” is de booodschap van Bovag’ De werkplaats valt buiten de publieke ruimten en daar hoeft dan ook geen mondkapje te worden gedragen. De 1,5-meter afstand geldt daar wel. Voor die omgevingen raadt Bovag aan dat de medewerkers zich houden aan het coronaprotocol dat door een groot aantal organisaties in de autowereld is opgesteld. Dat protocol wordt naar aanleiding van de nieuwe maatregelen aangepast.

Verantwoordelijkheid

“De boodschap van premier Rutte was luid en duidelijk: neem verantwoordelijkheid om een complete lockdown zoals in maart te voorkomen. Als inwoner of bezoeker van dit land en zeker ook als ondernemer. Werk thuis tenzij het echt niet anders kan. Draag een mondkapje in voor publiek toegankelijke binnenruimtes en vraag dat ook aan uw klanten en medewerkers, organiseer geen evenementen, sluit horeca-functies (bijvoorbeeld bij tankstations) en volg het brancheprotocol,’’ aldus de Bovag in reactie op de door de regering afgekondigde nieuwe strikte maatregelen. De organisatie waarschuwt dat de handhaving wordt aangescherpt en dat overtreding tot (tijdelijke) sluiting van een bedrijf kan leiden.