Sprekers bekend! Online AM Driving Business Remarketing Event 2020

Het AM Driving Business Remarketing Event is hét evenement voor de occasionbranche. We presenteren het Nationaal Occasion Onderzoek, maken de Occasion van het Jaar bekend en gaan in gesprek met verschillende remarketingexperts. Te gast zijn dit jaar onder meer Corné Seldenrijk (Seldenrijk BV), Alexander Prinssen (eBay), Paul de Vries (DCDW), Wilko Zieleman (Auto Zieleman) en Wilbert Philippo (LeaseVergelijker, LeaseTrader). Gratis registreren is nog steeds mogelijk.

Occasionmarkt handhaaft hoge niveau in april: +8%

De occasionmarkt is booming. Autokopers verkiezen een jong gebruikt exemplaar boven nieuw of kopen een ‘tweedehandsje’ om het OV te vermijden. Om aan de vraag te voldoen is de handel inmiddels Europees geworden en zien we dat ook gebruikte elektrische auto’s steeds meer hun weg vinden naar de Nederlandse autokoper.

Antwoord

Hoe spelen autobedrijven, merkdealers en importeurs in op die snel veranderende occasionmarkt? Waar lopen zij tegenaan in deze onzekere tijden? En vooral: wat brengt de toekomst? Het AM Driving Business Remarketing Event 2020 geeft antwoord op deze vragen en meer.

Online

Het evenement vindt dit jaar helemaal online plaats op 25 en 26 november. Vanuit de studio in Rotterdam gaan we aan de hand van relevante thema’s het gesprek aan met bijzondere gasten. Reken op verrassende onderzoeksresultaten, boeiende presentaties, scherpe stellingen en inhoudelijke discussies over relevante onderwerpen. En u praat mee via de chat!

Netwerken

Een van de belangrijkste functies van congressen en bijeenkomsten is het uitbouwen en onderhouden van uw netwerk. Daarom vindt het AM Driving Business Remarketing Event plaats in een online omgeving waarbij ontmoeting centraal staat. U wordt automatisch voorgesteld aan andere deelnemers waar uw business raakvlakken mee heeft, vervolgens bepaalt u zelf of u een chat of videogesprek aangaat.

Programma

Woensdag 25 november (11:00 tot 13:00 uur)
– Nationaal Occasion Onderzoek – corona in cijfers (Michel Corveleijn, VWE)
– Impact van corona op de markt (Corné Seldenrijk, Seldenrijk BV)
– Retail in de toekomst (Pieter Gabriëls, ACE Force)
– Optimale online distributie (Alexander Prinssen, eBay)

Donderdag 26 november (11:00 tot 13:00 uur)
– Never Waste a Good Crisis, nu veranderen is het antwoord! (Paul de Vries, #DCDW)
– Je wint het in de showroom nooit, als je het online niet hebt gewonnen! (Wilbert Philippo, LeaseVergelijker | LeaseTrader)
– Impact van corona op de markt (Wilko Zieleman, Auto Zieleman)
– Panelgesprek; jurering Occasion van het Jaar
– Uitreiking Occasion van het Jaar 2020

Ga voor meer informatie naar onze speciale website over het AM Driving Business Remarketing event. Aanmelden is gratis en kan hier.

Sprekers bekend! Online AM Driving Business Remarketing Event 2020 - Automobielmanagement.nl

Sprekers bekend! Online AM Driving Business Remarketing Event 2020

Het AM Driving Business Remarketing Event is hét evenement voor de occasionbranche. We presenteren het Nationaal Occasion Onderzoek, maken de Occasion van het Jaar bekend en gaan in gesprek met verschillende remarketingexperts. Te gast zijn dit jaar onder meer Corné Seldenrijk (Seldenrijk BV), Alexander Prinssen (eBay), Paul de Vries (DCDW), Wilko Zieleman (Auto Zieleman) en Wilbert Philippo (LeaseVergelijker, LeaseTrader). Gratis registreren is nog steeds mogelijk.

Occasionmarkt handhaaft hoge niveau in april: +8%

De occasionmarkt is booming. Autokopers verkiezen een jong gebruikt exemplaar boven nieuw of kopen een ‘tweedehandsje’ om het OV te vermijden. Om aan de vraag te voldoen is de handel inmiddels Europees geworden en zien we dat ook gebruikte elektrische auto’s steeds meer hun weg vinden naar de Nederlandse autokoper.

Antwoord

Hoe spelen autobedrijven, merkdealers en importeurs in op die snel veranderende occasionmarkt? Waar lopen zij tegenaan in deze onzekere tijden? En vooral: wat brengt de toekomst? Het AM Driving Business Remarketing Event 2020 geeft antwoord op deze vragen en meer.

Online

Het evenement vindt dit jaar helemaal online plaats op 25 en 26 november. Vanuit de studio in Rotterdam gaan we aan de hand van relevante thema’s het gesprek aan met bijzondere gasten. Reken op verrassende onderzoeksresultaten, boeiende presentaties, scherpe stellingen en inhoudelijke discussies over relevante onderwerpen. En u praat mee via de chat!

Netwerken

Een van de belangrijkste functies van congressen en bijeenkomsten is het uitbouwen en onderhouden van uw netwerk. Daarom vindt het AM Driving Business Remarketing Event plaats in een online omgeving waarbij ontmoeting centraal staat. U wordt automatisch voorgesteld aan andere deelnemers waar uw business raakvlakken mee heeft, vervolgens bepaalt u zelf of u een chat of videogesprek aangaat.

Programma

Woensdag 25 november (11:00 tot 13:00 uur)
– Nationaal Occasion Onderzoek – corona in cijfers (Michel Corveleijn, VWE)
– Impact van corona op de markt (Corné Seldenrijk, Seldenrijk BV)
– Retail in de toekomst (Pieter Gabriëls, ACE Force)
– Optimale online distributie (Alexander Prinssen, eBay)

Donderdag 26 november (11:00 tot 13:00 uur)
– Never Waste a Good Crisis, nu veranderen is het antwoord! (Paul de Vries, #DCDW)
– Je wint het in de showroom nooit, als je het online niet hebt gewonnen! (Wilbert Philippo, LeaseVergelijker | LeaseTrader)
– Impact van corona op de markt (Wilko Zieleman, Auto Zieleman)
– Panelgesprek; jurering Occasion van het Jaar
– Uitreiking Occasion van het Jaar 2020

Ga voor meer informatie naar onze speciale website over het AM Driving Business Remarketing event. Aanmelden is gratis en kan hier.