Ontmoet 350 automotive professionals in de remarketing

Het AM Driving Business Remarketing Event begint op woensdag 25 november om 11.00 uur. Er hebben zich al 350 professionals uit de branche aangemeld. Uniek is de kans om voor, tijdens en na het event online te netwerken. Maak daarom nu een account aan!

Het Remarketing Event vindt dit jaar helemaal online plaats op 25 en 26 november. We presenteren het Nationaal Occasion Onderzoek, maken de Occasion van het Jaar bekend en gaan in gesprek met verschillende remarketingexperts. Vanuit de studio in Rotterdam gaan we aan de hand van relevante thema’s het gesprek aan met bijzondere gasten. Reken op verrassende onderzoeksresultaten, boeiende presentaties, scherpe stellingen en inhoudelijke discussies over relevante onderwerpen.

Registreren en account aanmaken

Uniek aan het evenement is dat iedereen online kan netwerken. Na aanmelding ontvang je een e-mail met het verzoek een account aan te maken. Met deze account krijg je toegang tot de online omgeving om voor, tijdens en na het event met elkaar te chatten. Je wordt automatisch voorgesteld aan andere deelnemers waar je business raakvlakken mee heeft, vervolgens bepaal je zelf of je een chat of videogesprek aangaat.

Registreer nu gratis

Deelnemen aan het online event is gratis, aanmelden kan hier. Na registratie ontvangt je een mail met link en code waarmee je een account aanmaakt voor het netwerkplatform. Kan je niet live deelnemen? Registreer toch en ontvang de replay om achteraf terug te kijken.

Reacties

[…] De occasionmarkt kent een uitstekend jaar. Over de eerste drie kwartalen van 2020 groeiden de verkopen met 2,3 procent, ondanks een stroeve start in maart en april. Vooral jonge automodellen bleken nauwelijks aan te slepen. De import blijft belangrijk en vooral gebruikte EV’s, plug-in hybrides en jonge SUV’s zijn in trek. Dat blijkt uit het Nationaal Occasion Onderzoek 2020, een samenwerking tussen VWE Automotive en Automobiel Management. Het NOO werd gepresenteerd tijdens het Driving Business Remarketing Event 2020. […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Verkoop van occasions naar recordhoogte in coronatijd op
Ontmoet 350 automotive professionals in de remarketing - Automobielmanagement.nl

Ontmoet 350 automotive professionals in de remarketing

Het AM Driving Business Remarketing Event begint op woensdag 25 november om 11.00 uur. Er hebben zich al 350 professionals uit de branche aangemeld. Uniek is de kans om voor, tijdens en na het event online te netwerken. Maak daarom nu een account aan!

Het Remarketing Event vindt dit jaar helemaal online plaats op 25 en 26 november. We presenteren het Nationaal Occasion Onderzoek, maken de Occasion van het Jaar bekend en gaan in gesprek met verschillende remarketingexperts. Vanuit de studio in Rotterdam gaan we aan de hand van relevante thema’s het gesprek aan met bijzondere gasten. Reken op verrassende onderzoeksresultaten, boeiende presentaties, scherpe stellingen en inhoudelijke discussies over relevante onderwerpen.

Registreren en account aanmaken

Uniek aan het evenement is dat iedereen online kan netwerken. Na aanmelding ontvang je een e-mail met het verzoek een account aan te maken. Met deze account krijg je toegang tot de online omgeving om voor, tijdens en na het event met elkaar te chatten. Je wordt automatisch voorgesteld aan andere deelnemers waar je business raakvlakken mee heeft, vervolgens bepaal je zelf of je een chat of videogesprek aangaat.

Registreer nu gratis

Deelnemen aan het online event is gratis, aanmelden kan hier. Na registratie ontvangt je een mail met link en code waarmee je een account aanmaakt voor het netwerkplatform. Kan je niet live deelnemen? Registreer toch en ontvang de replay om achteraf terug te kijken.

Reacties

[…] De occasionmarkt kent een uitstekend jaar. Over de eerste drie kwartalen van 2020 groeiden de verkopen met 2,3 procent, ondanks een stroeve start in maart en april. Vooral jonge automodellen bleken nauwelijks aan te slepen. De import blijft belangrijk en vooral gebruikte EV’s, plug-in hybrides en jonge SUV’s zijn in trek. Dat blijkt uit het Nationaal Occasion Onderzoek 2020, een samenwerking tussen VWE Automotive en Automobiel Management. Het NOO werd gepresenteerd tijdens het Driving Business Remarketing Event 2020. […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Verkoop van occasions naar recordhoogte in coronatijd op