Kijk terug: AM Driving Business Remarketing Event 2020

Het AM Driving Business Remarketing Event 2020 zit erop. We presenteerden het Nationaal Occasion Onderzoek, maakten de Occasion van het Jaar 2020 bekend en gingen in gesprek met een groot aantal gasten in onze studio in Rotterdam. Te gast waren onder meer Michel Corveleijn (VWE Automotive), Corné Seldenrijk (Seldenrijk BV), Alexander Prinssen (eBay), Paul de Vries (DCDW), Wilko Zieleman (Auto Zieleman), Wilbert Philippo (InfoTrade Automotive Marketing) en Peter Gabriëls. De uitzendingen van beide dagen zijn hieronder terug te kijken.

Hoe spelen autobedrijven, merkdealers en importeurs in op die snel veranderende occasionmarkt? Waar lopen zij tegenaan in deze onzekere tijden? En vooral: wat brengt de toekomst? Het AM Driving Business Remarketing Event 2020 geeft antwoord op deze vragen en meer.

Programma dag 1:

Programma dag 2:

https://player.vimeo.com/video/484124901

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kijk terug: AM Driving Business Remarketing Event 2020 - Automobielmanagement.nl

Kijk terug: AM Driving Business Remarketing Event 2020

Het AM Driving Business Remarketing Event 2020 zit erop. We presenteerden het Nationaal Occasion Onderzoek, maakten de Occasion van het Jaar 2020 bekend en gingen in gesprek met een groot aantal gasten in onze studio in Rotterdam. Te gast waren onder meer Michel Corveleijn (VWE Automotive), Corné Seldenrijk (Seldenrijk BV), Alexander Prinssen (eBay), Paul de Vries (DCDW), Wilko Zieleman (Auto Zieleman), Wilbert Philippo (InfoTrade Automotive Marketing) en Peter Gabriëls. De uitzendingen van beide dagen zijn hieronder terug te kijken.

Hoe spelen autobedrijven, merkdealers en importeurs in op die snel veranderende occasionmarkt? Waar lopen zij tegenaan in deze onzekere tijden? En vooral: wat brengt de toekomst? Het AM Driving Business Remarketing Event 2020 geeft antwoord op deze vragen en meer.

Programma dag 1:

Programma dag 2:

https://player.vimeo.com/video/484124901

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding