IT-baas CarGarantie wint goud als ‘IT-powerwoman’

Anna Biesenthal, IT-baas bij CarGarantie, heeft goud gewonnen in een verkiezing van het Women’s IT Network. De prijs wordt uitgereikt aan vrouwelijke ondernemers, managers en deskundigen die zich binnen de IT-wereld als innovatief en succesvol hebben onderscheiden. Biesenthal won de prijs in de categorie Leadership – Executive Manager.

Women’s IT Network bekroonde dit jaar ‘IT-powerwomen’ in acht categorieën. In de categorie Leadership – Executive Manager werden kandidates genomineerd die met innovatieve arbeidsmethodes en een eigen stijl als leider hun stempel drukken op het bedrijf en zo een voorbeeldfunctie vervullen. Het goud ging dit jaar naar Anna Biesenthal, die sinds de zomer van 2019 in dienst is bij CarGarantie.

Digitalisering

‘Binnen de directie van CarGarantie ligt haar zwaartepunt in de domeinen IT Transformation en Operations. Centraal daarbij staat de oprukkende digitalisering bij zowel interne als klantgerichte processen, met als doel de servicekwaliteit tot een nog hoger niveau te tillen. CarGarantie wil Anna Biesenthal van harte feliciteren met die topprestatie,’ laat het bedrijf weten.

IT-baas CarGarantie wint goud als ‘IT-powerwoman’ - Automobielmanagement.nl

IT-baas CarGarantie wint goud als ‘IT-powerwoman’

Anna Biesenthal, IT-baas bij CarGarantie, heeft goud gewonnen in een verkiezing van het Women’s IT Network. De prijs wordt uitgereikt aan vrouwelijke ondernemers, managers en deskundigen die zich binnen de IT-wereld als innovatief en succesvol hebben onderscheiden. Biesenthal won de prijs in de categorie Leadership – Executive Manager.

Women’s IT Network bekroonde dit jaar ‘IT-powerwomen’ in acht categorieën. In de categorie Leadership – Executive Manager werden kandidates genomineerd die met innovatieve arbeidsmethodes en een eigen stijl als leider hun stempel drukken op het bedrijf en zo een voorbeeldfunctie vervullen. Het goud ging dit jaar naar Anna Biesenthal, die sinds de zomer van 2019 in dienst is bij CarGarantie.

Digitalisering

‘Binnen de directie van CarGarantie ligt haar zwaartepunt in de domeinen IT Transformation en Operations. Centraal daarbij staat de oprukkende digitalisering bij zowel interne als klantgerichte processen, met als doel de servicekwaliteit tot een nog hoger niveau te tillen. CarGarantie wil Anna Biesenthal van harte feliciteren met die topprestatie,’ laat het bedrijf weten.