De drie initiatiefnemers, met een flinke staat van dienst in de automotive branche, hebben elkaar in Autohaus365 gevonden. “Dit platform is een belangrijke aanvulling op het huidige aanbod”, zegt ten Berge. “Bij het leasen en financieren van een auto komt het aan op het maken van de juiste keuzes. Nu helemaal, want de markt van leasen en financieren van mobiliteit verandert snel tot en met 2030.”

Consument steeds kritischer

Autohaus365 zoekt nadrukkelijk samenwerking met dealers en kredietverstrekkers. De autorijder wil geen dichtgetikte contracten, maar een flexibele schil, benadrukt Ten Berge. Samen met Autohaus365 kan de klant kiezen voor de meest gunstige lease- of financieringsvorm.

“De consument wordt steeds kritischer en veeleisender en wil eigenlijk binnen 24 uur weten of de deal financieel rond is. In plaats van meerdere dealerbedrijven te bezoeken, kan dit bij het all-in-one concept van Autohaus365 allemaal vanuit de eigen huiskamer worden geregeld.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding