“In overleg met de exposanten en partners en door de huidige onzekere situatie en omstandigheden buiten onze wil en controle om, ziet de organisatie zich verplicht om de 20ste editie van AutoTechnica & Service Station Carwash te verplaatsen naar 27 maart tot en met 30 maart 2022”, schrijft de organisator in een persbericht. Gezondheid staat voorop en de beurs wil exposanten en bezoekers in de best mogelijke omstandigheden ontvangen.

Coronamaatregelen

De Belgische overheid heeft via een Ministerieel Besluit beslist dat de maatregelen in het land niet versoepeld worden. De beursorganisatie volgt de situatie op de voet, maar niemand kan nu zeggen of de maatregelen vanaf maart 2021 wel versoepeld worden en welke voorwaarden er nodig zijn om een beurs doorgang te geven.

De beurs slaat met de verschuiving uiteindelijk twee jaar over. In maart 2020 werd het event verschoven naar oktober, vervolgens zou het eind mei 2021 worden.