Nu online bestellen: Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2020

Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek is nu te bestellen op de website van AM. Het rapport werd vandaag gepresenteerd door onderzoeker Eric Vousten van VMS | Insight tijdens een online webinar vanuit de studio van AM.

Het NZMO is een jaarlijkse, branche-overstijgende inventarisatie van de mobiliteitsbehoefte onder (zakelijke) reizigers en werkgevers. De uitgebreide data in het onderzoek geeft duiding en sturingsinformatie voor beleidsmakers in het bedrijfsleven en daarbuiten, en helpt om keuzes te maken in het mobiliteitsbeleid. Kortom, het perfecte naslagwerk voor elke mobiliteitsprofessional.

Corona

Dit jaar is bijzondere aandacht geschonken aan de impact van de coronacrisis op zakelijke mobiliteit. In 2020 is in drie metingen in kaart gebracht hoe de huidige coronacrisis de invulling van werken en reizen verandert en wat de verwachte implicaties zijn voor de periode ná corona. De metingen zijn uitgevoerd in mei/juni, eind augustus/begin september en november.

Bestel het NZMO-rapport

Benieuwd naar alle resultaten van het NZMO? Bekijk dan hier het webinar terug. Het uitgebreide rapport met daarin de belangrijkste conclusies, alle ins en outs, achtergronden en infographics kan je hier bestellen voor 149 euro.

Het NZMO is een initiatief van AM, VNA, RDC, NS en RET.

Nu online bestellen: Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2020 - Automobielmanagement.nl

Nu online bestellen: Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2020

Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek is nu te bestellen op de website van AM. Het rapport werd vandaag gepresenteerd door onderzoeker Eric Vousten van VMS | Insight tijdens een online webinar vanuit de studio van AM.

Het NZMO is een jaarlijkse, branche-overstijgende inventarisatie van de mobiliteitsbehoefte onder (zakelijke) reizigers en werkgevers. De uitgebreide data in het onderzoek geeft duiding en sturingsinformatie voor beleidsmakers in het bedrijfsleven en daarbuiten, en helpt om keuzes te maken in het mobiliteitsbeleid. Kortom, het perfecte naslagwerk voor elke mobiliteitsprofessional.

Corona

Dit jaar is bijzondere aandacht geschonken aan de impact van de coronacrisis op zakelijke mobiliteit. In 2020 is in drie metingen in kaart gebracht hoe de huidige coronacrisis de invulling van werken en reizen verandert en wat de verwachte implicaties zijn voor de periode ná corona. De metingen zijn uitgevoerd in mei/juni, eind augustus/begin september en november.

Bestel het NZMO-rapport

Benieuwd naar alle resultaten van het NZMO? Bekijk dan hier het webinar terug. Het uitgebreide rapport met daarin de belangrijkste conclusies, alle ins en outs, achtergronden en infographics kan je hier bestellen voor 149 euro.

Het NZMO is een initiatief van AM, VNA, RDC, NS en RET.