Eerste auto’s Lynk & Co voor Nederlands shorttrackteam

De eerste in Europa afgeleverde Lynk & Co 01’s zijn uitgereikt aan het Nederlandse shorttrackteam dat door het Chinese merk wordt gesponsord. De overhandiging gebeurde een paar dagen nadat TeamNL goud won op de wereldkampioenschappen in Dordrecht.

De leden van het team hebben, conform de filosofie van het autobedrijf, drie auto’s ontvangen om met elkaar te delen. “Als officiële sponsor van het kampioenschap zijn we onwijs trots hen te steunen en deel uit te maken van hun gemeenschap,’’ laat Lynk & Co weten.

Mijlpaal

Het automerk, onderdeel van het Chinese Geely-concern, is sinds het begin van het 20/21-seizoen partner van het KNSB shorttrackschaatsteam. “Het is voor ons een spannende mijlpaal om de eerste auto’s in Europa af te leveren. We kunnen niemand beter dan het KNSB-team bedenken om ermee te rijden. We juichen hen het hele jaar aan en kunnen niet wachten om te zien op welke avonturen ze met de 01’s zullen gaan,” zegt VP Marketing Robin van der Kaa,

“Gemeenschap en teamwork betekenen alles voor ons en we zijn trots om Lynk & Co in de KNSB-familie op te nemen. De 01 is een geweldige auto en het team kijkt ernaar uit het te gebruiken om naar trainingen, wedstrijden en veel meer te gaan.” voegt Suzanne Schulting, World Champion bij het KNSB shorttrack schaatsteam, er aan toe.

Lees ook:
Lynk & Co CEO Alain Visser: “We verkopen geen auto’s maar mobiliteit”

Eerste auto’s Lynk & Co voor Nederlands shorttrackteam - Automobielmanagement.nl

Eerste auto’s Lynk & Co voor Nederlands shorttrackteam

De eerste in Europa afgeleverde Lynk & Co 01’s zijn uitgereikt aan het Nederlandse shorttrackteam dat door het Chinese merk wordt gesponsord. De overhandiging gebeurde een paar dagen nadat TeamNL goud won op de wereldkampioenschappen in Dordrecht.

De leden van het team hebben, conform de filosofie van het autobedrijf, drie auto’s ontvangen om met elkaar te delen. “Als officiële sponsor van het kampioenschap zijn we onwijs trots hen te steunen en deel uit te maken van hun gemeenschap,’’ laat Lynk & Co weten.

Mijlpaal

Het automerk, onderdeel van het Chinese Geely-concern, is sinds het begin van het 20/21-seizoen partner van het KNSB shorttrackschaatsteam. “Het is voor ons een spannende mijlpaal om de eerste auto’s in Europa af te leveren. We kunnen niemand beter dan het KNSB-team bedenken om ermee te rijden. We juichen hen het hele jaar aan en kunnen niet wachten om te zien op welke avonturen ze met de 01’s zullen gaan,” zegt VP Marketing Robin van der Kaa,

“Gemeenschap en teamwork betekenen alles voor ons en we zijn trots om Lynk & Co in de KNSB-familie op te nemen. De 01 is een geweldige auto en het team kijkt ernaar uit het te gebruiken om naar trainingen, wedstrijden en veel meer te gaan.” voegt Suzanne Schulting, World Champion bij het KNSB shorttrack schaatsteam, er aan toe.

Lees ook:
Lynk & Co CEO Alain Visser: “We verkopen geen auto’s maar mobiliteit”