Programma AM Fleet Event 2021 nagenoeg compleet

De coronacrisis, de opwarming van de aarde en veranderende gebruikerseisen stellen de fleetsector voor grote uitdagingen. Hiervoor samen oplossingen zoeken én handvatten bieden is de doelstelling van het AM Driving Business Fleet Event. Op woensdag 7 april gaan we het in de studio in een zeer uitgebreid programma hebben over fleet- en mobiliteitsmanagement in (post-)coronatijd. De tweede dag, donderdag 8 april, staat onder meer in het teken van de vergroening en elektrificatie van lichte bedrijfswagens.

Er zijn deze week nog twee interessante sprekers toegevoegd aan het programma: Willem Verschuur van Louwman Group en Robbert van den Broek, Sales & Marketing Director Snoeks Automotive. Wat is de impact van de coronacrisis op zakelijke mobiliteit? Versnelt het de reeds ingezette ontwikkelingen als Mobility as a Service en CO2-neutraal reizen? De zakelijke reiziger wil vaker thuis blijven werken en wil de andere dagen op flexibele wijze naar het werk reizen. Hoe speel je in op die veranderende behoefte? Op de eerste dag van het AM Fleet Event gaan we in gesprek met een groot aantal zeer interessante gasten over de kansen en uitdagingen die deze tijd biedt voor de fleetmanager en voor iedereen die direct of indirect bij wagenparkbeheer, mobiliteitsmanagement en personeelszaken betrokken is.

Dag 1: fleet- en mobiliteitsmanagement in (post-)coronatijd

Te gast op dag 1 zijn onder meer Maaike Hofwijk-Van Hemmen (fleetmanager Europe bij G4S), Alain Visser (CEO Lynk & Co International), Martin van Overbeeke (oprichter van de Mobiliteitsfabriek), Anne Lobbes (Manager PR Hyundai Motor Nederland) en Wouter Smolders (Accountmanager Fleetsales & Leasing Hyundai Motor Nederland), Wierd Meijering (Directeur-eigenaar AVN Group), Peter Soonius (Programmaleider Mobiliteit en Markt Natuur & Milieu), Serge van den Berg (Fynch/Low Car Diet), Ard Zweet (Fleetsales, Leasing & Rental bij Mazda Motor Netherlands) en Willem Verschuur, directeur Innovation, Digital & Data bij Louwman Group.

Dag 2: opmars elektrische bedrijfswagens niet te stuiten?

Op donderdag 8 april presenteren we de belangrijkste inzichten uit de ‘Monitor lichte bedrijfswagens’, een onderzoek van de RAI Vereniging dat wordt uitgevoerd door VMS | Insight. Je kunt nog meedoen met de enquête. Het programma op dag 2 staat volledig in het teken van de vergroening van lichte bedrijfswagens. ‘E-vans’ hebben een steeds grotere range, terwijl de prijzen verder blijven dalen. Welke hobbels liggen er nog op de weg? Welke kansen liggen er om de hoek?

Te gast zijn onder meer Eric Vousten (Onderzoeker VMS | Insight), Huub Dubbelman (RAI Vereniging), Henk Winckens (Expert duurzame mobiliteit Enexis), Bert Schreuder (Key Account Manager bij 3M), Joyce van Os de Man (Director Benelux OrangeGas), Jasper Groot (Snoeks Automotive), Paul Hendriks (Eigenaar Safe Drive Pod), Rene Bastiaans (mede-oprichter E-PACT) en Edwin Bestebreurtje (FIER Automotive). Een aantal importeurs zal bovendien meepraten en discussiëren over de uitkomsten van de ‘Monitor lichte bedrijfswagens’.

Netwerken in coronatijd

Persoonlijke ontmoetingen zijn zeer waardevol, zeker in deze tijd. Maar de coronacrisis bemoeilijkt het samenkomen. Tijdens het AM Driving Business Fleet Event heb je de mogelijkheid om bestaande en nieuwe contacten op te doen. Dat kan op verschillende manieren. Selecteer zelf welke personen en partijen je digitaal wilt ontmoeten. Praat via chat en videobellen één op één met elkaar. Netwerken kan al enkele dagen voor aanvang op het platform waarop het congres plaatsvindt. De publieke chat is het hele evenement geopend voor interactie en discussie. Tijdens diverse netwerksessies over specifieke onderwerpen kun je andere professionals die daar ook mee bezig zijn ontmoeten. Meer info over de netwerkmogelijkheden vind je hier.

Aanmelden voor het AM Fleet Event is mogelijk op de website van het evenement. Premium abonnees van Automobiel Management kunnen kosteloos deelnemen aan het programma. Abonnees van AM kunnen zich met de VIP-code 2021FLEETEVENTABONNEEAM gratis aanmelden voor het event. Meer informatie en registratie op fleetevent.nl.

Programma AM Fleet Event 2021 nagenoeg compleet - Automobielmanagement.nl

Programma AM Fleet Event 2021 nagenoeg compleet

De coronacrisis, de opwarming van de aarde en veranderende gebruikerseisen stellen de fleetsector voor grote uitdagingen. Hiervoor samen oplossingen zoeken én handvatten bieden is de doelstelling van het AM Driving Business Fleet Event. Op woensdag 7 april gaan we het in de studio in een zeer uitgebreid programma hebben over fleet- en mobiliteitsmanagement in (post-)coronatijd. De tweede dag, donderdag 8 april, staat onder meer in het teken van de vergroening en elektrificatie van lichte bedrijfswagens.

Er zijn deze week nog twee interessante sprekers toegevoegd aan het programma: Willem Verschuur van Louwman Group en Robbert van den Broek, Sales & Marketing Director Snoeks Automotive. Wat is de impact van de coronacrisis op zakelijke mobiliteit? Versnelt het de reeds ingezette ontwikkelingen als Mobility as a Service en CO2-neutraal reizen? De zakelijke reiziger wil vaker thuis blijven werken en wil de andere dagen op flexibele wijze naar het werk reizen. Hoe speel je in op die veranderende behoefte? Op de eerste dag van het AM Fleet Event gaan we in gesprek met een groot aantal zeer interessante gasten over de kansen en uitdagingen die deze tijd biedt voor de fleetmanager en voor iedereen die direct of indirect bij wagenparkbeheer, mobiliteitsmanagement en personeelszaken betrokken is.

Dag 1: fleet- en mobiliteitsmanagement in (post-)coronatijd

Te gast op dag 1 zijn onder meer Maaike Hofwijk-Van Hemmen (fleetmanager Europe bij G4S), Alain Visser (CEO Lynk & Co International), Martin van Overbeeke (oprichter van de Mobiliteitsfabriek), Anne Lobbes (Manager PR Hyundai Motor Nederland) en Wouter Smolders (Accountmanager Fleetsales & Leasing Hyundai Motor Nederland), Wierd Meijering (Directeur-eigenaar AVN Group), Peter Soonius (Programmaleider Mobiliteit en Markt Natuur & Milieu), Serge van den Berg (Fynch/Low Car Diet), Ard Zweet (Fleetsales, Leasing & Rental bij Mazda Motor Netherlands) en Willem Verschuur, directeur Innovation, Digital & Data bij Louwman Group.

Dag 2: opmars elektrische bedrijfswagens niet te stuiten?

Op donderdag 8 april presenteren we de belangrijkste inzichten uit de ‘Monitor lichte bedrijfswagens’, een onderzoek van de RAI Vereniging dat wordt uitgevoerd door VMS | Insight. Je kunt nog meedoen met de enquête. Het programma op dag 2 staat volledig in het teken van de vergroening van lichte bedrijfswagens. ‘E-vans’ hebben een steeds grotere range, terwijl de prijzen verder blijven dalen. Welke hobbels liggen er nog op de weg? Welke kansen liggen er om de hoek?

Te gast zijn onder meer Eric Vousten (Onderzoeker VMS | Insight), Huub Dubbelman (RAI Vereniging), Henk Winckens (Expert duurzame mobiliteit Enexis), Bert Schreuder (Key Account Manager bij 3M), Joyce van Os de Man (Director Benelux OrangeGas), Jasper Groot (Snoeks Automotive), Paul Hendriks (Eigenaar Safe Drive Pod), Rene Bastiaans (mede-oprichter E-PACT) en Edwin Bestebreurtje (FIER Automotive). Een aantal importeurs zal bovendien meepraten en discussiëren over de uitkomsten van de ‘Monitor lichte bedrijfswagens’.

Netwerken in coronatijd

Persoonlijke ontmoetingen zijn zeer waardevol, zeker in deze tijd. Maar de coronacrisis bemoeilijkt het samenkomen. Tijdens het AM Driving Business Fleet Event heb je de mogelijkheid om bestaande en nieuwe contacten op te doen. Dat kan op verschillende manieren. Selecteer zelf welke personen en partijen je digitaal wilt ontmoeten. Praat via chat en videobellen één op één met elkaar. Netwerken kan al enkele dagen voor aanvang op het platform waarop het congres plaatsvindt. De publieke chat is het hele evenement geopend voor interactie en discussie. Tijdens diverse netwerksessies over specifieke onderwerpen kun je andere professionals die daar ook mee bezig zijn ontmoeten. Meer info over de netwerkmogelijkheden vind je hier.

Aanmelden voor het AM Fleet Event is mogelijk op de website van het evenement. Premium abonnees van Automobiel Management kunnen kosteloos deelnemen aan het programma. Abonnees van AM kunnen zich met de VIP-code 2021FLEETEVENTABONNEEAM gratis aanmelden voor het event. Meer informatie en registratie op fleetevent.nl.