Autonamics: MetaTrak heeft het

brand story

Als wagenparkbeheerder wilt u overzicht over werktijden, brandstofinname, brandstofverbruik, rijgedrag, aanstaande onderhoudsbeurten, bestuurdersoverzicht per voertuig, schades en aansprakelijkheid. MetaTrak biedt u een grote hoeveelheid data in – naar wens aan te passen – overzichtelijke dashboards met uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Daarnaast is het mogelijk om zeer gedetailleerde crashrapporten op te vragen, wat de schadeafhandeling enorm kan vergemakkelijken. Ook kan het MetaTrak fleetmanagementsysteem worden gecombineerd met een startonderbreker. Wordt het voertuig ongeautoriseerd verplaats dan volgt er een (alarm)melding in het systeem. MetaTrak fleet services is te combineren met de services van een particuliere alarmcentrale.

Snelheidsbegrenzer

Als MetaTrak-importeur levert Autonamics de snelheidsbegrenzer als interessante aanvulling op het fleetmanagementsysteem. Snelheidsbegrenzers besparen u snel kosten, niet alleen op de brandstof maar ook op de R.O.B. Zij helpen u om uw MVO-doelstellingen te realiseren. Het kan u tot wel 15 procent alleen al aan brandstofbesparing opleveren. Zo bespaart u snel honderden euro’s per voertuig per jaar. Tegelijkertijd reduceert u uw CO2-uitstoot en ontlast u daarmee het milieu.

Het Nieuwe Rijden

Tevens wordt met een begrenzer ‘Het Nieuwe Rijden’ een stuk eenvoudiger en helpt het verkeersboetes voorkomen. Deze begrenzer kan gebruikt worden als snelheids-, toeren- én vermogensbegrenzer. De laatste wordt veel toegepast bij elektrische auto’s. Door de combinatie van fleetmanagement en snelheidsbegrenzer kunt u uw wagenpark, ongeacht of dit uit enkele of honderden voertuigen bestaat, perfect managen en monitoren. U bespaart niet alleen brandstof en R.O.B., maar u creëert ook een effectievere inzet en monitoring van de voertuigen.

Dit artikel verscheen eerder in het thema Mobiliteit & Fleetmanagement van AM maart 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

Autonamics: MetaTrak heeft het - Automobielmanagement.nl

Autonamics: MetaTrak heeft het

brand story

Als wagenparkbeheerder wilt u overzicht over werktijden, brandstofinname, brandstofverbruik, rijgedrag, aanstaande onderhoudsbeurten, bestuurdersoverzicht per voertuig, schades en aansprakelijkheid. MetaTrak biedt u een grote hoeveelheid data in – naar wens aan te passen – overzichtelijke dashboards met uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Daarnaast is het mogelijk om zeer gedetailleerde crashrapporten op te vragen, wat de schadeafhandeling enorm kan vergemakkelijken. Ook kan het MetaTrak fleetmanagementsysteem worden gecombineerd met een startonderbreker. Wordt het voertuig ongeautoriseerd verplaats dan volgt er een (alarm)melding in het systeem. MetaTrak fleet services is te combineren met de services van een particuliere alarmcentrale.

Snelheidsbegrenzer

Als MetaTrak-importeur levert Autonamics de snelheidsbegrenzer als interessante aanvulling op het fleetmanagementsysteem. Snelheidsbegrenzers besparen u snel kosten, niet alleen op de brandstof maar ook op de R.O.B. Zij helpen u om uw MVO-doelstellingen te realiseren. Het kan u tot wel 15 procent alleen al aan brandstofbesparing opleveren. Zo bespaart u snel honderden euro’s per voertuig per jaar. Tegelijkertijd reduceert u uw CO2-uitstoot en ontlast u daarmee het milieu.

Het Nieuwe Rijden

Tevens wordt met een begrenzer ‘Het Nieuwe Rijden’ een stuk eenvoudiger en helpt het verkeersboetes voorkomen. Deze begrenzer kan gebruikt worden als snelheids-, toeren- én vermogensbegrenzer. De laatste wordt veel toegepast bij elektrische auto’s. Door de combinatie van fleetmanagement en snelheidsbegrenzer kunt u uw wagenpark, ongeacht of dit uit enkele of honderden voertuigen bestaat, perfect managen en monitoren. U bespaart niet alleen brandstof en R.O.B., maar u creëert ook een effectievere inzet en monitoring van de voertuigen.

Dit artikel verscheen eerder in het thema Mobiliteit & Fleetmanagement van AM maart 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg