Terugblik AM Fleet Event dag 1 – ‘Groot contrast tussen auto-industrie en consument’

“De gemiddelde smartphone is de laatste vijf jaar meer geëvolueerd dan de gemiddelde auto in de laatste vijftig jaar.” Dit zei Alain Visser, CEO van Lynk & Co op de eerste dag van het AM Fleet Event. Het was een van de prikkelende uitspraken die we hoorden en ook andere sprekers lieten zich niet onbetuigd. Conclusie: maatschappelijke krachten duwen onze mobiliteit in nieuwe richtingen. En dat biedt nieuwe kansen.

Lynk & Co heeft geen showrooms en biedt auto’s aan op basis van een abonnement.  Bij de Louwman Group kan je ook terecht voor een deelauto of leasefiets. “Het gaat om het brede aanbod van mobiliteit,” laat Director Innovation, Digital & Data Willem Verschuur weten. En de Mobiliteitsfsabriek heeft één contract voor alle mobiliteitsvormen. Bekijk hier een korte impressie van dag 1 van het AM Fleet Event.

Terugblik AM Fleet Event dag 1 – ‘Groot contrast tussen auto-industrie en consument’ - Automobielmanagement.nl

Terugblik AM Fleet Event dag 1 – ‘Groot contrast tussen auto-industrie en consument’

“De gemiddelde smartphone is de laatste vijf jaar meer geëvolueerd dan de gemiddelde auto in de laatste vijftig jaar.” Dit zei Alain Visser, CEO van Lynk & Co op de eerste dag van het AM Fleet Event. Het was een van de prikkelende uitspraken die we hoorden en ook andere sprekers lieten zich niet onbetuigd. Conclusie: maatschappelijke krachten duwen onze mobiliteit in nieuwe richtingen. En dat biedt nieuwe kansen.

Lynk & Co heeft geen showrooms en biedt auto’s aan op basis van een abonnement.  Bij de Louwman Group kan je ook terecht voor een deelauto of leasefiets. “Het gaat om het brede aanbod van mobiliteit,” laat Director Innovation, Digital & Data Willem Verschuur weten. En de Mobiliteitsfsabriek heeft één contract voor alle mobiliteitsvormen. Bekijk hier een korte impressie van dag 1 van het AM Fleet Event.