Land Rover bij begrafenis Prins Philip ‘grote eer’

Jaguar Land Rover vindt het een grote eer dat de Land Rover die de Britse Prins Philip zelf heeft ontworpen, is ingezet voor zijn begrafenis afgelopen zaterdag. De kist met het stoffelijk overschot werd op de speciale groene Land Rover pick-up naar de kapel van Windsor Castle gereden.

‘Het is een groot privilege dat we een erg lange en zeer gelukkige associatie met de Duke of Edinburgh hebben genoten gedurende vele decennia,’’ schrijft CEO Thierry Boloré in een persoonlijke verklaring.

Liefhebber

De vorige week overleden echtgenote van de Britse Koningin Elizabeth II, de Duke of Edinburgh, bracht tijdens zijn leven een aantal malen een bezoek aan de fabrieken van Jaguar Land Rover. “Hij was een enorme liefhebber van ontwerp, engineering en technologie. Gedurende zijn bezoeken aan onze vestigingen legde hij contact met honderden werknemers en toonde hij een indrukwekkende kennis van zaken. Hij was een werkelijk opmerkelijk man en zal enorm worden gemist.’’

Lees ook:
Jaguar verkoopt 30 procent minder auto’s

Land Rover bij begrafenis Prins Philip ‘grote eer’ - Automobielmanagement.nl

Land Rover bij begrafenis Prins Philip ‘grote eer’

Jaguar Land Rover vindt het een grote eer dat de Land Rover die de Britse Prins Philip zelf heeft ontworpen, is ingezet voor zijn begrafenis afgelopen zaterdag. De kist met het stoffelijk overschot werd op de speciale groene Land Rover pick-up naar de kapel van Windsor Castle gereden.

‘Het is een groot privilege dat we een erg lange en zeer gelukkige associatie met de Duke of Edinburgh hebben genoten gedurende vele decennia,’’ schrijft CEO Thierry Boloré in een persoonlijke verklaring.

Liefhebber

De vorige week overleden echtgenote van de Britse Koningin Elizabeth II, de Duke of Edinburgh, bracht tijdens zijn leven een aantal malen een bezoek aan de fabrieken van Jaguar Land Rover. “Hij was een enorme liefhebber van ontwerp, engineering en technologie. Gedurende zijn bezoeken aan onze vestigingen legde hij contact met honderden werknemers en toonde hij een indrukwekkende kennis van zaken. Hij was een werkelijk opmerkelijk man en zal enorm worden gemist.’’

Lees ook:
Jaguar verkoopt 30 procent minder auto’s