Internetplatform MrWheelson sluit zich aan bij Bovag

MrWheelson heeft zich aangesloten bij brancheorganisatie Bovag. Het internetplatform, dat inmiddels tweeënhalf jaar bestaat, wil het voor Nederlandse autokopers makkelijker maken om online een gebruikte auto uit het buitenland te kopen of leasen.

MrWheelson heeft zelf geen auto’s op voorraad en geen fysieke showroom of werkplaats. Dit leverde volgens Bas Oude Luttikhuis van MrWheelson wat uitdagingen op bij het aansluiten bij Bovag. “Zo is bijvoorbeeld de jaarlijkse contributie afhankelijk van de grootte van de showroom. In onze online showroom staan gemiddeld 200 duizend occasions, in onze fysieke showroom geen enkele.”

Oude Luttikhuis ziet het Bovag-lidmaatschap als het bewijs dat MrWheelson op de goede weg is. “De import van personenauto’s zit flink in de lift, in 2020 werden 237.816 auto’s uit het buitenland naar Nederland gehaald. Het is ons doel het voor Nederlandse autokopers eenvoudig te maken om online een auto uit het buitenland te kopen of te leasen. Met ons Bovag-lidmaatschap willen we nog duidelijker aangeven dat wij staan voor vertrouwen, kwaliteit en garantie.”

Internetplatform MrWheelson sluit zich aan bij Bovag - Automobielmanagement.nl

Internetplatform MrWheelson sluit zich aan bij Bovag

MrWheelson heeft zich aangesloten bij brancheorganisatie Bovag. Het internetplatform, dat inmiddels tweeënhalf jaar bestaat, wil het voor Nederlandse autokopers makkelijker maken om online een gebruikte auto uit het buitenland te kopen of leasen.

MrWheelson heeft zelf geen auto’s op voorraad en geen fysieke showroom of werkplaats. Dit leverde volgens Bas Oude Luttikhuis van MrWheelson wat uitdagingen op bij het aansluiten bij Bovag. “Zo is bijvoorbeeld de jaarlijkse contributie afhankelijk van de grootte van de showroom. In onze online showroom staan gemiddeld 200 duizend occasions, in onze fysieke showroom geen enkele.”

Oude Luttikhuis ziet het Bovag-lidmaatschap als het bewijs dat MrWheelson op de goede weg is. “De import van personenauto’s zit flink in de lift, in 2020 werden 237.816 auto’s uit het buitenland naar Nederland gehaald. Het is ons doel het voor Nederlandse autokopers eenvoudig te maken om online een auto uit het buitenland te kopen of te leasen. Met ons Bovag-lidmaatschap willen we nog duidelijker aangeven dat wij staan voor vertrouwen, kwaliteit en garantie.”