Macadam Nederland verhuist naar Gouda

Inspectiebedrijf Macadam verhuist op 1 augustus naar een nieuwe locatie in Gouda. Het huidige kantoor in Alphen aan den Rijn is te klein geworden, laat general manager Marcel van Driel weten.

“Door de groei die Macadam de laatste jaren heeft doorgemaakt, bleek het oude pand niet meer toereikend, we zijn daarom ook zeer verheugd om onze dienstverlening vanuit het nieuwe kantoor te Gouda, te mogen continueren”.

Macadam is per 1 augustus gevestigd aan de Tielweg nr. 30 in Gouda. Het inspectiebedrijf voert inmiddels meer dan 650.000 inspecties uit per jaar, waarvan 100.000 in Nederland. Dit gebeurt in opdracht van leasemaatschappijen, fleetowners en autofabrikanten.

Macadam Nederland verhuist naar Gouda - Automobielmanagement.nl

Macadam Nederland verhuist naar Gouda

Inspectiebedrijf Macadam verhuist op 1 augustus naar een nieuwe locatie in Gouda. Het huidige kantoor in Alphen aan den Rijn is te klein geworden, laat general manager Marcel van Driel weten.

“Door de groei die Macadam de laatste jaren heeft doorgemaakt, bleek het oude pand niet meer toereikend, we zijn daarom ook zeer verheugd om onze dienstverlening vanuit het nieuwe kantoor te Gouda, te mogen continueren”.

Macadam is per 1 augustus gevestigd aan de Tielweg nr. 30 in Gouda. Het inspectiebedrijf voert inmiddels meer dan 650.000 inspecties uit per jaar, waarvan 100.000 in Nederland. Dit gebeurt in opdracht van leasemaatschappijen, fleetowners en autofabrikanten.