De ergste ‘uitbraak’ deed zich voor in de Takaoka Plant waar zeven medewerkers van de lopende band besmet bleken te zijn. In een andere fabriek, de Shimoyama Plant, werd bij vijf medewerkers in de productie een besmetting geconstateerd. Verder meldt Toyota een aantal gevallen in de slaapvertrekken voor medewerkers en op het hoofdkantoor in Aichi Prefecture en één bij het Toyota City Toyota Memorial Hospital in dezelfde provincie.

In de meeste gevallen gaat het om full-time werknemers van Toyota zelf maar ook bleken medewerkers van in de fabrieken actieve onderaannemers en toeleveranciers besmet te zijn met corona.

Lees ook:
Toyota blijft erbij: ook inzetten op hybride en waterstof

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding