Ritregistratiesysteem van Free2Move krijgt Keurmerk RRS

Free2Move, het mobiliteitsmerk van Stellantis, heeft recent het keurmerk van Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen ontvangen. Het keurmerk geldt voor de Free2Move FiscaalBox. Stellantis biedt hiermee naar eigen zeggen als enige autofabrikant een fiscaal sluitende ritregistratie met keurmerk aan.

Free2Move (2021)

De Free2Move FiscaalBox voldoet nu officieel aan alle door de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen gestelde eisen, aldus Stellantis.

Belastingdienst

De box is in samenwerking met het Franse techbedrijf Kuantic ontworpen. Onderdeel ervan is een ritregistratiesysteem dat voldoet aan de eisen van de Belastingdienst, waardoor het systeem ook optimaal inzetbaar is voor fiscale doeleinden. De nieuw ontwikkelde Free2Move FiscaalBox wordt hiervoor in de auto ingebouwd.

De oplossing is overigens multimerk, dus beperkt zich niet alleen tot de modellen van de Stellantis-merken.

Lees ook:
Stellantis CEO Carlos Tavares: “De politiek zit vast in dogma’s”

Ritregistratiesysteem van Free2Move krijgt Keurmerk RRS - Automobielmanagement.nl

Ritregistratiesysteem van Free2Move krijgt Keurmerk RRS

Free2Move, het mobiliteitsmerk van Stellantis, heeft recent het keurmerk van Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen ontvangen. Het keurmerk geldt voor de Free2Move FiscaalBox. Stellantis biedt hiermee naar eigen zeggen als enige autofabrikant een fiscaal sluitende ritregistratie met keurmerk aan.

Free2Move (2021)

De Free2Move FiscaalBox voldoet nu officieel aan alle door de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen gestelde eisen, aldus Stellantis.

Belastingdienst

De box is in samenwerking met het Franse techbedrijf Kuantic ontworpen. Onderdeel ervan is een ritregistratiesysteem dat voldoet aan de eisen van de Belastingdienst, waardoor het systeem ook optimaal inzetbaar is voor fiscale doeleinden. De nieuw ontwikkelde Free2Move FiscaalBox wordt hiervoor in de auto ingebouwd.

De oplossing is overigens multimerk, dus beperkt zich niet alleen tot de modellen van de Stellantis-merken.

Lees ook:
Stellantis CEO Carlos Tavares: “De politiek zit vast in dogma’s”