Meld je nu aan voor de AM Eindejaarsspecial 2021!

In december publiceert AM traditiegetrouw weer de Eindejaarsspecial. In deze special treden ondernemers in de autobranche met hun verhaal voor het voetlicht. Ook gaan we in gesprek met toonaangevende organisaties in de automotive. Wat heeft 2021 gebracht? En wat zijn de verwachtingen voor 2022?

De Eindejaarsspecial is een feest van herkenning en dé kans om je bedrijf te presenteren aan de lezers van AM. Het podium bestaat uit twee pagina’s in deze speciale uitgave: een brand story en een advertentie. Alle eindejaarsgesprekken worden bovendien gepubliceerd op de website van AM en verschijnen eenmalig in de nieuwsbrief AM Update. Met ruim 20.000 abonnees is dit een van de meestgelezen automotive publicaties van Nederland.

Reserveer snel

De gesprekken voor de Eindejaarsspecial 2021 vinden plaats op 16, 17 en 18 november bij de IVA in Driebergen. Advertentieruimte in deze special is beperkt dus op=op!

Wees er snel bij en reserveer nu alvast een brand story + advertentie voor jouw bedrijf!

Meld je nu aan voor de AM Eindejaarsspecial 2021! - Automobielmanagement.nl

Meld je nu aan voor de AM Eindejaarsspecial 2021!

In december publiceert AM traditiegetrouw weer de Eindejaarsspecial. In deze special treden ondernemers in de autobranche met hun verhaal voor het voetlicht. Ook gaan we in gesprek met toonaangevende organisaties in de automotive. Wat heeft 2021 gebracht? En wat zijn de verwachtingen voor 2022?

De Eindejaarsspecial is een feest van herkenning en dé kans om je bedrijf te presenteren aan de lezers van AM. Het podium bestaat uit twee pagina’s in deze speciale uitgave: een brand story en een advertentie. Alle eindejaarsgesprekken worden bovendien gepubliceerd op de website van AM en verschijnen eenmalig in de nieuwsbrief AM Update. Met ruim 20.000 abonnees is dit een van de meestgelezen automotive publicaties van Nederland.

Reserveer snel

De gesprekken voor de Eindejaarsspecial 2021 vinden plaats op 16, 17 en 18 november bij de IVA in Driebergen. Advertentieruimte in deze special is beperkt dus op=op!

Wees er snel bij en reserveer nu alvast een brand story + advertentie voor jouw bedrijf!