Net tien dagen geleden liet Febiac nog weten dat het auto-evenement wel door zou gaan. Dat zou kunnen onder de nodige beperkingen, zoals het vooraf kopen van een ticket en het reserveren van een bezoektijd. Maar omdat ook in België de coronamaatregelen weer zijn verscherpt, moet de Belgische autofederatie nu alsnog op dat besluit terugkomen.

Digitaal platform

Officieel brengt Febiac het alsof ‘het Autosalon van januari 2022 zal worden verplaatst naar alle concessiehouders ofwel dealers in het land’. “Deze beweging zal ondersteund worden door de introductie van het toekomstige digitale platform AskOTO, dat antwoord zal bieden op alle vragen van automobilisten en motorrijders. Verdere details over deze versie waarmee Febiac de brug wenst te bouwen naar een 100e editie in Brussels Expo in januari 2023, zullen binnenkort worden meegedeeld.’’

Lees ook:
Voorbereidingen Brussels Motorshow gaan door

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding