Brussels Motor Show toch afgeblazen

Het Autosalon van Brussel, dat op 15 januari zou beginnen, is alsnog afgeblazen. “Wij anticiperen op het feit dat de achteruitgang van de sanitaire situatie en de invoering van bijkomende beperkingen ons niet in staat zullen stellen het verwachte aantal bezoekers in optimale omstandigheden te verwelkomen”, zegt Andreas Cremer, CEO van Febiac dat de Brussels Motor Show organiseert.

Leegloop bij autoshows gaat onverminderd door

Net tien dagen geleden liet Febiac nog weten dat het auto-evenement wel door zou gaan. Dat zou kunnen onder de nodige beperkingen, zoals het vooraf kopen van een ticket en het reserveren van een bezoektijd. Maar omdat ook in België de coronamaatregelen weer zijn verscherpt, moet de Belgische autofederatie nu alsnog op dat besluit terugkomen.

Digitaal platform

Officieel brengt Febiac het alsof ‘het Autosalon van januari 2022 zal worden verplaatst naar alle concessiehouders ofwel dealers in het land’. “Deze beweging zal ondersteund worden door de introductie van het toekomstige digitale platform AskOTO, dat antwoord zal bieden op alle vragen van automobilisten en motorrijders. Verdere details over deze versie waarmee Febiac de brug wenst te bouwen naar een 100e editie in Brussels Expo in januari 2023, zullen binnenkort worden meegedeeld.’’

Lees ook:
Voorbereidingen Brussels Motorshow gaan door

Brussels Motor Show toch afgeblazen - Automobielmanagement.nl

Brussels Motor Show toch afgeblazen

Het Autosalon van Brussel, dat op 15 januari zou beginnen, is alsnog afgeblazen. “Wij anticiperen op het feit dat de achteruitgang van de sanitaire situatie en de invoering van bijkomende beperkingen ons niet in staat zullen stellen het verwachte aantal bezoekers in optimale omstandigheden te verwelkomen”, zegt Andreas Cremer, CEO van Febiac dat de Brussels Motor Show organiseert.

Leegloop bij autoshows gaat onverminderd door

Net tien dagen geleden liet Febiac nog weten dat het auto-evenement wel door zou gaan. Dat zou kunnen onder de nodige beperkingen, zoals het vooraf kopen van een ticket en het reserveren van een bezoektijd. Maar omdat ook in België de coronamaatregelen weer zijn verscherpt, moet de Belgische autofederatie nu alsnog op dat besluit terugkomen.

Digitaal platform

Officieel brengt Febiac het alsof ‘het Autosalon van januari 2022 zal worden verplaatst naar alle concessiehouders ofwel dealers in het land’. “Deze beweging zal ondersteund worden door de introductie van het toekomstige digitale platform AskOTO, dat antwoord zal bieden op alle vragen van automobilisten en motorrijders. Verdere details over deze versie waarmee Febiac de brug wenst te bouwen naar een 100e editie in Brussels Expo in januari 2023, zullen binnenkort worden meegedeeld.’’

Lees ook:
Voorbereidingen Brussels Motorshow gaan door