ProMedia Group neemt Automotive Insiders b.v. over

ProMedia Group, multimedia uitgever in de mobiliteit- en transportsector, heeft Automotive Insiders overgenomen. Automotive Insiders is een kennis- en netwerkorganisatie in de mobiliteitsbranche. Het zal deel gaan uitmaken van het automotive cluster van ProMedia Group waar onder meer Automobiel Management, TankPro en CarwashPro onderdeel van zijn.

Automotive Insiders organiseert jaarlijks tal van evenementen waar leden van de Automotive Insiders Sociëteit gratis aan kunnen deelnemen en is uitgever van verschillende rapporten voor onder andere de retail-, schade- en verzekeringssector.
Tevens verzorgt zij de Inburgeringscursus Autobranche voor nieuwkomers en geïnteresseerden in de autobranche.

Kansen tot synergie en tot nieuwe initiatieven

Ric van Vugt, de drijvende kracht achter de organisatie is blij met de overname: “Het moge duidelijk zijn dat we niet het makkelijkste jaar achter de rug hebben. De overname biedt tal van kansen tot synergie en tot nieuwe initiatieven waartoe de eerste stappen al gezet zijn.”

Joan Blaas, algemeen directeur van ProMedia Group: “We zijn altijd op zoek naar versterkingen van onze portefeuille en Automotive Insiders is daarin een mooie aanvulling. Doel is de organisatie verder uit te bouwen en te integreren in onze activiteiten.”

De overname heeft met terugwerkende kracht per 1-10-2021 plaatsgevonden.

ProMedia Group neemt Automotive Insiders b.v. over - Automobielmanagement.nl

ProMedia Group neemt Automotive Insiders b.v. over

ProMedia Group, multimedia uitgever in de mobiliteit- en transportsector, heeft Automotive Insiders overgenomen. Automotive Insiders is een kennis- en netwerkorganisatie in de mobiliteitsbranche. Het zal deel gaan uitmaken van het automotive cluster van ProMedia Group waar onder meer Automobiel Management, TankPro en CarwashPro onderdeel van zijn.

Automotive Insiders organiseert jaarlijks tal van evenementen waar leden van de Automotive Insiders Sociëteit gratis aan kunnen deelnemen en is uitgever van verschillende rapporten voor onder andere de retail-, schade- en verzekeringssector.
Tevens verzorgt zij de Inburgeringscursus Autobranche voor nieuwkomers en geïnteresseerden in de autobranche.

Kansen tot synergie en tot nieuwe initiatieven

Ric van Vugt, de drijvende kracht achter de organisatie is blij met de overname: “Het moge duidelijk zijn dat we niet het makkelijkste jaar achter de rug hebben. De overname biedt tal van kansen tot synergie en tot nieuwe initiatieven waartoe de eerste stappen al gezet zijn.”

Joan Blaas, algemeen directeur van ProMedia Group: “We zijn altijd op zoek naar versterkingen van onze portefeuille en Automotive Insiders is daarin een mooie aanvulling. Doel is de organisatie verder uit te bouwen en te integreren in onze activiteiten.”

De overname heeft met terugwerkende kracht per 1-10-2021 plaatsgevonden.