Eigenaar Heiwegen Consultancy Perry van Gerwen overleden

Perry van Gerwen, eigenaar van Heiwegen Consultancy, is op vrijdag 14 januari geheel onverwacht overleden. Perry is slechts 58 jaar oud geworden. Dit laat Heiwegen Consultancy in een korte verklaring weten.

‘Met zijn heengaan verliezen wij onze gepassioneerde en betrokken Managing Director. Perry was een trotse familieman, een levensgenieter en had oprechte interesse in het welzijn van zijn collega’s en relaties.’

‘Perry van Gerwen is in 2002 bij Heiwegen gestart en onder zijn bezielende leiding is Heiwegen Consultancy uitgegroeid tot dé HR business partner van de mobiliteitsbranche. Geheel volgens de wens van Perry, hart en motor van Heiwegen, zetten wij zijn werk voort.’

‘We zijn dankbaar voor alles wat Perry voor ons heeft betekend. Wij gaan zijn humor, optimisme, directheid en gezelligheid missen.’

Reageren
500 tekens over
Eigenaar Heiwegen Consultancy Perry van Gerwen overleden - Automobielmanagement.nl

Eigenaar Heiwegen Consultancy Perry van Gerwen overleden

Perry van Gerwen, eigenaar van Heiwegen Consultancy, is op vrijdag 14 januari geheel onverwacht overleden. Perry is slechts 58 jaar oud geworden. Dit laat Heiwegen Consultancy in een korte verklaring weten.

‘Met zijn heengaan verliezen wij onze gepassioneerde en betrokken Managing Director. Perry was een trotse familieman, een levensgenieter en had oprechte interesse in het welzijn van zijn collega’s en relaties.’

‘Perry van Gerwen is in 2002 bij Heiwegen gestart en onder zijn bezielende leiding is Heiwegen Consultancy uitgegroeid tot dé HR business partner van de mobiliteitsbranche. Geheel volgens de wens van Perry, hart en motor van Heiwegen, zetten wij zijn werk voort.’

‘We zijn dankbaar voor alles wat Perry voor ons heeft betekend. Wij gaan zijn humor, optimisme, directheid en gezelligheid missen.’