Fulpra Motors behaalt vierde plek in KVK Innovatie Top 100

Fulpra Motors, producent van elektrische vrachtfietsen, heeft de vierde plek behaald in de KVK Innovatie Top 100 2021. Fulpra is de hoogst genoteerde innovator op het gebied van mobiliteit, transport en logistiek. De jury beschouwt de elektrische vrachtfiets van het bedrijf als een belangrijke vernieuwing om het stedelijke ‘last mile transport’ schoner, slimmer en efficiënter te maken.

De elektrische vrachtfiets van Fulpra Motors is ontwikkeld voor de bezorging van post, pakketten en andere bestellingen in de (binnen)stad. De vrachtfiets kan een lading tot 350 kilo vervoeren. In de laadruimte van 3.000 liter passen twee standaard rolcontainers, die met behulp van rijgoten in en uit de laadruimte gereden kunnen worden.

Dieselbestelwagen

Een Fulpra L1 vrachtfiets vervangt naar eigen zeggen een dieselbestelwagen, waardoor jaarlijks tweeduizend liter diesel en vijfduizend kilo CO2-uitstoot bespaard zou worden. De oprichters van Fulpra, Niels Markvoort en Michel van Eijnatten, zijn vereerd met de hoge klassering in de prestigieuze KvK Innovatie Top 100. “Het is een mooie erkenning voor het harde ontwikkelwerk de afgelopen jaren en weer een extra impuls om onze visie op betere stadslogistiek verder vorm te geven”, aldus Markvoort.

Innovatie

De Innovatie Top 100 is een initiatief van de Nederlandse Kamer van Koophandel. De organisatie ziet het als haar missie om de groei van mkb-bedrijven te stimuleren. En daarbij is innovatie één van de belangrijkste pijlers.

Lees ook:
Elektrische vrachtfiets krijgt Erkenning Goed Industrieel Ontwerp

Fulpra Motors behaalt vierde plek in KVK Innovatie Top 100 - Automobielmanagement.nl

Fulpra Motors behaalt vierde plek in KVK Innovatie Top 100

Fulpra Motors, producent van elektrische vrachtfietsen, heeft de vierde plek behaald in de KVK Innovatie Top 100 2021. Fulpra is de hoogst genoteerde innovator op het gebied van mobiliteit, transport en logistiek. De jury beschouwt de elektrische vrachtfiets van het bedrijf als een belangrijke vernieuwing om het stedelijke ‘last mile transport’ schoner, slimmer en efficiënter te maken.

De elektrische vrachtfiets van Fulpra Motors is ontwikkeld voor de bezorging van post, pakketten en andere bestellingen in de (binnen)stad. De vrachtfiets kan een lading tot 350 kilo vervoeren. In de laadruimte van 3.000 liter passen twee standaard rolcontainers, die met behulp van rijgoten in en uit de laadruimte gereden kunnen worden.

Dieselbestelwagen

Een Fulpra L1 vrachtfiets vervangt naar eigen zeggen een dieselbestelwagen, waardoor jaarlijks tweeduizend liter diesel en vijfduizend kilo CO2-uitstoot bespaard zou worden. De oprichters van Fulpra, Niels Markvoort en Michel van Eijnatten, zijn vereerd met de hoge klassering in de prestigieuze KvK Innovatie Top 100. “Het is een mooie erkenning voor het harde ontwikkelwerk de afgelopen jaren en weer een extra impuls om onze visie op betere stadslogistiek verder vorm te geven”, aldus Markvoort.

Innovatie

De Innovatie Top 100 is een initiatief van de Nederlandse Kamer van Koophandel. De organisatie ziet het als haar missie om de groei van mkb-bedrijven te stimuleren. En daarbij is innovatie één van de belangrijkste pijlers.

Lees ook:
Elektrische vrachtfiets krijgt Erkenning Goed Industrieel Ontwerp