Green Mobility verlengt bod op Europcar

Volkswagen, Pon Holdings en investeerder Attestor Limited hebben hun gezamenlijke bod op de aandelen van Europcar verlengd van 31 maart tot 30 juni. Het consortium Green Mobility, waarin Pon een belang heeft van 7 procent, stelt dat het ‘goede vooruitgang boekt naar de voorgenomen acquisitie’.

Ook de voorbereidende gesprekken met de Europese Commissie over goedkeuring van de overname verlopen naar wens.

De drie partijen hebben 0,50 cent per aandeel geboden op Europcar waarmee aan die autoverhuurder een prijskaartje hangt van 2,9 miljard euro. Als 90 procent van de aandelen wordt aangemeld, dan komt er nog eens 1 cent per aandeel bovenop het bod. Een aantal grote aandeelhouders, waaronder Attestor zelf, zijn al akkoord gegaan met het overnamebod. Uit de verlenging lijkt echter te blijken dat dat percentage tot nu toe nog niet is bereikt. De drie partijen bevestigen wel dat ze nadrukkelijk aan het bod willen vasthouden.

Lees ook:
Volkswagen en Pon deponeren bod op Europcar

Reageren
500 tekens over
Green Mobility verlengt bod op Europcar - Automobielmanagement.nl

Green Mobility verlengt bod op Europcar

Volkswagen, Pon Holdings en investeerder Attestor Limited hebben hun gezamenlijke bod op de aandelen van Europcar verlengd van 31 maart tot 30 juni. Het consortium Green Mobility, waarin Pon een belang heeft van 7 procent, stelt dat het ‘goede vooruitgang boekt naar de voorgenomen acquisitie’.

Ook de voorbereidende gesprekken met de Europese Commissie over goedkeuring van de overname verlopen naar wens.

De drie partijen hebben 0,50 cent per aandeel geboden op Europcar waarmee aan die autoverhuurder een prijskaartje hangt van 2,9 miljard euro. Als 90 procent van de aandelen wordt aangemeld, dan komt er nog eens 1 cent per aandeel bovenop het bod. Een aantal grote aandeelhouders, waaronder Attestor zelf, zijn al akkoord gegaan met het overnamebod. Uit de verlenging lijkt echter te blijken dat dat percentage tot nu toe nog niet is bereikt. De drie partijen bevestigen wel dat ze nadrukkelijk aan het bod willen vasthouden.

Lees ook:
Volkswagen en Pon deponeren bod op Europcar