Sloopbedrijven zamelen verbanddozen in voor Oekraïne

Autodemontagebedrijven gaan verbanddozen uit sloopauto’s inzamelen voor Oekraïne. Jaarlijks worden bijna 200.000 afgedankte auto’s voor demontage afgeleverd bij autodemontagebedrijven. In veel van deze sloopauto’s zit een verbanddoos of EHBO-kit die nooit is gebruikt.

Auto Recycling Nederland (ARN) en brancheorganisatie Stiba ondersteunen het initiatief. “We vinden het belangrijk om samen iets positiefs te doen voor de mensen in Oekraïne,” zegt Jeroen Boer. Hij is initiatiefnemer bij autosloperij Klaas Boer. “We zamelen de verbanddozen in bij zoveel mogelijk autodemontagebedrijven. Vanaf een centrale locatie in het land gaat een pallet met verbanddozen en EHBO-kits op transport met een van de vele vrachtauto’s die dagelijks naar de hulporganisaties aan de grens met Oekraïne rijden.”

Inleveren

Iedereen kan een bijdrage aan deze actie leveren om de mensen in Oekraïne te steunen. Voor de actie wordt aan mensen gevraagd om te kijken of zij een verbanddoos over hebben of ergens een ongebruikte EHBO-kit hebben liggen. Deze kunnen ze bij het lokale autodemontagebedrijf brengen dat bij ARN en/of brancheorganisatie Stiba is aangesloten.

Op www.arn.nl/auto-inleveren en www.stiba.nl/zoek-een-stiba-bedrijf staan de bij ARN en Stiba aangesloten bedrijven.

Lees ook:
Tesla betaalt loon door van Oekraïense werknemer die land verdedigt

Sloopbedrijven zamelen verbanddozen in voor Oekraïne - Automobielmanagement.nl

Sloopbedrijven zamelen verbanddozen in voor Oekraïne

Autodemontagebedrijven gaan verbanddozen uit sloopauto’s inzamelen voor Oekraïne. Jaarlijks worden bijna 200.000 afgedankte auto’s voor demontage afgeleverd bij autodemontagebedrijven. In veel van deze sloopauto’s zit een verbanddoos of EHBO-kit die nooit is gebruikt.

Auto Recycling Nederland (ARN) en brancheorganisatie Stiba ondersteunen het initiatief. “We vinden het belangrijk om samen iets positiefs te doen voor de mensen in Oekraïne,” zegt Jeroen Boer. Hij is initiatiefnemer bij autosloperij Klaas Boer. “We zamelen de verbanddozen in bij zoveel mogelijk autodemontagebedrijven. Vanaf een centrale locatie in het land gaat een pallet met verbanddozen en EHBO-kits op transport met een van de vele vrachtauto’s die dagelijks naar de hulporganisaties aan de grens met Oekraïne rijden.”

Inleveren

Iedereen kan een bijdrage aan deze actie leveren om de mensen in Oekraïne te steunen. Voor de actie wordt aan mensen gevraagd om te kijken of zij een verbanddoos over hebben of ergens een ongebruikte EHBO-kit hebben liggen. Deze kunnen ze bij het lokale autodemontagebedrijf brengen dat bij ARN en/of brancheorganisatie Stiba is aangesloten.

Op www.arn.nl/auto-inleveren en www.stiba.nl/zoek-een-stiba-bedrijf staan de bij ARN en Stiba aangesloten bedrijven.

Lees ook:
Tesla betaalt loon door van Oekraïense werknemer die land verdedigt