Veel afwezigen tijdens autosalon van Parijs

Zoals ook al bij enkele andere autoshows het geval was, laten ook bij het Mondial d’Auto dat in oktober in Parijs wordt gehouden weer een reeks autobedrijven verstek gaan. Aan de andere kant zien vooral de Chinese nieuwkomers kans zich hier aan het publiek te presenteren.

Het Mondial de l’Auto, zoals de show officieel heet, vindt plaats van 17 tot 23 oktober in het expositiecentrum Porte de VersaillesMondial d'Auto (2022)

De organisatoren van de 89e aflevering hebben tot nu toe afmeldingen ontvangen van alle merken binnen de Volkswagen Group, van Citroen, Alfa Romeo, Fiat, Abarth en Maserati, alle merken van Stellantis, van Hyundai en zustermerk Kia, van Toyota en Lexus en van Land Rover. Sommige modellen van die merken zijn mogelijk wel aanwezig op stands van lokale distributeurs of dealers.

Voorshands zullen van Stellantis wel Peugeot, Jeep en DS alsmede de Renault Group met ook Dacia en Alpine wel acte de présence geven. Bij de andere deelnemers vallen vooral de Chinezen op. Great Wall Motors, BYD en het kleinere NamX zullen present zijn naast hun Amerikaanse collega Fisker die ook plannen voor de Europese markt heeft onthuld. Het autosalon staat op de agenda van 17 tot en met 22 oktober in het Parc des Expositions, Porte de Versailles Paris.

Lees ook:

Aiways: ‘De koper groeit naar de Chinese merken toe’ 

Reageren
500 tekens over
Veel afwezigen tijdens autosalon van Parijs - Automobielmanagement.nl

Veel afwezigen tijdens autosalon van Parijs

Zoals ook al bij enkele andere autoshows het geval was, laten ook bij het Mondial d’Auto dat in oktober in Parijs wordt gehouden weer een reeks autobedrijven verstek gaan. Aan de andere kant zien vooral de Chinese nieuwkomers kans zich hier aan het publiek te presenteren.

Het Mondial de l’Auto, zoals de show officieel heet, vindt plaats van 17 tot 23 oktober in het expositiecentrum Porte de VersaillesMondial d'Auto (2022)

De organisatoren van de 89e aflevering hebben tot nu toe afmeldingen ontvangen van alle merken binnen de Volkswagen Group, van Citroen, Alfa Romeo, Fiat, Abarth en Maserati, alle merken van Stellantis, van Hyundai en zustermerk Kia, van Toyota en Lexus en van Land Rover. Sommige modellen van die merken zijn mogelijk wel aanwezig op stands van lokale distributeurs of dealers.

Voorshands zullen van Stellantis wel Peugeot, Jeep en DS alsmede de Renault Group met ook Dacia en Alpine wel acte de présence geven. Bij de andere deelnemers vallen vooral de Chinezen op. Great Wall Motors, BYD en het kleinere NamX zullen present zijn naast hun Amerikaanse collega Fisker die ook plannen voor de Europese markt heeft onthuld. Het autosalon staat op de agenda van 17 tot en met 22 oktober in het Parc des Expositions, Porte de Versailles Paris.

Lees ook:

Aiways: ‘De koper groeit naar de Chinese merken toe’