Subaru zamelt geld in voor Oekraïne

Werknemers van Subaru in Japan hebben omgerekend 9.000 euro opgehaald om ‘het leven van de mensen in Oekraïne en hen die in zware omstandigheden leven vanwege de crisis te ondersteunen’.

Subaru wil hele auto bij 'recall' vervangen
foto: SubaruFoto: website Subaru

De directie van Subaru Corporation heeft dat bedrag verdubbeld. Daarnaast is bij de bedrijven van Subaru in Noord-Amerika nog eens 100.000 dollar opgehaald voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Dat heeft het hoofdkantoor van Subaru in Japan laten weten. De gelden zijn overgemaakt aan de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties UNHCR en World Vision Japan. “Subaru hoopt ernstig dat er zo snel mogelijk een eind aan de crisis en terugkeer naar vrede kan komen voor de bevolking van Oekraïne en rond de wereld,” verklaart het autobedrijf.

Lees ook:

Autoverhuurder organiseert benefietconcert voor oorlogsslachtoffers Oekraïne

Reageren
500 tekens over
Subaru zamelt geld in voor Oekraïne - Automobielmanagement.nl

Subaru zamelt geld in voor Oekraïne

Werknemers van Subaru in Japan hebben omgerekend 9.000 euro opgehaald om ‘het leven van de mensen in Oekraïne en hen die in zware omstandigheden leven vanwege de crisis te ondersteunen’.

Subaru wil hele auto bij 'recall' vervangen
foto: SubaruFoto: website Subaru

De directie van Subaru Corporation heeft dat bedrag verdubbeld. Daarnaast is bij de bedrijven van Subaru in Noord-Amerika nog eens 100.000 dollar opgehaald voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Dat heeft het hoofdkantoor van Subaru in Japan laten weten. De gelden zijn overgemaakt aan de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties UNHCR en World Vision Japan. “Subaru hoopt ernstig dat er zo snel mogelijk een eind aan de crisis en terugkeer naar vrede kan komen voor de bevolking van Oekraïne en rond de wereld,” verklaart het autobedrijf.

Lees ook:

Autoverhuurder organiseert benefietconcert voor oorlogsslachtoffers Oekraïne