Deze auto’s zijn genomineerd voor de titel Zakenauto van het Jaar 2023 – deel 1

AM DRIVING BUSINESS AWARDS

De uitreiking van de prijzen is het feestelijke hoogtepunt van de AM Driving Business Awards.

Shutterstock (2022)

Op 28 september zal tijdens het de AM Driving Business Awards worden onthuld welke auto er met de titel Zakenauto van het Jaar 2023 vandoor gaat. De top 10 van genomineerde auto’s is vastgesteld door de vakjury, en importeurs hebben inmiddels hun presentaties mogen geven aan de jury tijdens de importeursdag in juli.

Welke auto volgt de Kia Niro op? Dit zijn de eerste drie auto’s die zijn genomineerd, in alfabetische volgorde.

Audi Q4

Na de E-tron is dit de tweede elektrische suv van Audi. De Q4 gaat onder meer de concurrentie aan met auto’s als de Volvo XC40 en stalgenoten Volkswagen ID.4 en Skoda Enyaq.

BMW iX3

De iX3 is niet zoals veel van zijn elektrische concurrenten ontwikkeld als EV, maar een elektrische versie van de bestaande X3. De iX3 kwam vorig jaar in Nederland op de markt en noteerde toen bijna 2900 verkochte exemplaren.

Ford Mustang Mach-E

Een auto met een naam die de harten van echte petrolheads sneller doet slaan, maar toch echt een volledig elektrische suv is van Ford. De Amerikaanse autobouwer legt vooral de nadruk op het sportieve rijgedrag, de GT sprint in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/h.

Aanmelden

De bekendmaking van de Zakenauto van het Jaar en Beste Nieuwkomer is het feestelijke hoogtepunt van de AM Driving Business Awards. Op 28 september pakken we uit met een boeiend programma en inspirerende sprekers, inclusief de presentatie van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2022. Wil je erbij zijn? Je kan je hier aanmelden.

Lees ook:

Kia Niro verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2022 

Deze auto’s zijn genomineerd voor de titel Zakenauto van het Jaar 2023 – deel 1 - Automobielmanagement.nl

Deze auto’s zijn genomineerd voor de titel Zakenauto van het Jaar 2023 – deel 1

AM DRIVING BUSINESS AWARDS

De uitreiking van de prijzen is het feestelijke hoogtepunt van de AM Driving Business Awards.

Shutterstock (2022)

Op 28 september zal tijdens het de AM Driving Business Awards worden onthuld welke auto er met de titel Zakenauto van het Jaar 2023 vandoor gaat. De top 10 van genomineerde auto’s is vastgesteld door de vakjury, en importeurs hebben inmiddels hun presentaties mogen geven aan de jury tijdens de importeursdag in juli.

Welke auto volgt de Kia Niro op? Dit zijn de eerste drie auto’s die zijn genomineerd, in alfabetische volgorde.

Audi Q4

Na de E-tron is dit de tweede elektrische suv van Audi. De Q4 gaat onder meer de concurrentie aan met auto’s als de Volvo XC40 en stalgenoten Volkswagen ID.4 en Skoda Enyaq.

BMW iX3

De iX3 is niet zoals veel van zijn elektrische concurrenten ontwikkeld als EV, maar een elektrische versie van de bestaande X3. De iX3 kwam vorig jaar in Nederland op de markt en noteerde toen bijna 2900 verkochte exemplaren.

Ford Mustang Mach-E

Een auto met een naam die de harten van echte petrolheads sneller doet slaan, maar toch echt een volledig elektrische suv is van Ford. De Amerikaanse autobouwer legt vooral de nadruk op het sportieve rijgedrag, de GT sprint in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/h.

Aanmelden

De bekendmaking van de Zakenauto van het Jaar en Beste Nieuwkomer is het feestelijke hoogtepunt van de AM Driving Business Awards. Op 28 september pakken we uit met een boeiend programma en inspirerende sprekers, inclusief de presentatie van het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2022. Wil je erbij zijn? Je kan je hier aanmelden.

Lees ook:

Kia Niro verkozen tot Zakenauto van het Jaar 2022