In de cursus wordt een overzichtelijke blauwdruk van de sector gegeven. Nieuwkomers hoeven nu dus niet langer meer alles ‘on the job’ te leren. Voor branchegenoten die hun kennis willen bijspijkeren is er een Masterclass! ingericht. Ook marktpartijen die zich niet direct in de branche bevinden maar zich daar wel actief op richten worden als belangrijke doelgroep gezien. “Hierbij kan je denken aan verzekeraars, banken en adviesbureaus die zich richten op marktpartijen binnen de branche”, aldus de oprichter, Gwen Jansen (foto). Het bedrijf kreeg de naam Automotive Insiders! Gwen Jansen is bekend van het communicatiebureau JansenJager. Automotive Insiders! wil een ‘onafhankelijk en zelfstandig informatiepunt’ zijn voor iedereen die meer wil weten van en over de relatief complexe auto- en mobiliteitsbranche. (zie www.automotiveinsiders.nl )

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding