TomTom lanceert e-learning academy

TomTom lanceert vandaag de nieuwe TomTom Academy. Het is een e-learning programma voor winkelpersoneel.

Winkelpersoneel kan zo de kennis van de producten en diensten van TomTom en satellietnavigatie in het algemeen verbeteren. Het e-learning programma wordt beschikbaar gesteld voor winkelpersoneel naast het al bestaande trainingprogramma van TomTom. ‘Studenten’ kunnen zich op verschillende onderwerpen laten testen en ontvangen een officieel certificaat na succesvolle afronding van het programma. TomTom vindt dat het ‘als marktleider in draagbare navigatie het beste weet hoe nieuwe producten en geavanceerde technologieën aan klanten uitgelegd moeten worden’. De TomTom Academy zal in eerste instantie beschikbaar zijn in het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

TomTom lanceert e-learning academy - Automobielmanagement.nl

TomTom lanceert e-learning academy

TomTom lanceert vandaag de nieuwe TomTom Academy. Het is een e-learning programma voor winkelpersoneel.

Winkelpersoneel kan zo de kennis van de producten en diensten van TomTom en satellietnavigatie in het algemeen verbeteren. Het e-learning programma wordt beschikbaar gesteld voor winkelpersoneel naast het al bestaande trainingprogramma van TomTom. ‘Studenten’ kunnen zich op verschillende onderwerpen laten testen en ontvangen een officieel certificaat na succesvolle afronding van het programma. TomTom vindt dat het ‘als marktleider in draagbare navigatie het beste weet hoe nieuwe producten en geavanceerde technologieën aan klanten uitgelegd moeten worden’. De TomTom Academy zal in eerste instantie beschikbaar zijn in het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding