Weer open dag voor nieuw personeel TTA

Voor de tweede keer dit jaar belegt TTA International een open dag om nieuwe medewerkers te werven.

Nieuwe activiteiten van de onderneming en de ingebruikname van een trainingscentrum in België, eerder dit jaar, nopen de brancheopleider tot een ongebruikelijke wervingsactie. Om geïnteresseerden alvast een kijkje in de keuken te gunnen, organiseert het bedrijf op 15 september een open dag. “Mocht daar blijken dat het van beide kanten al klikt, dan trekken we direct de agenda om een afspraak voor een sollicitatiegesprek te plannen,” aldus directeur Alex Swagemakers Op de vacaturelijst prijken Senior Trainers, Product Trainers, Technisch Trainers, Training Developers, Multi Media Designers, Software Engineers, Engineers Wiring Diagrams, een Customer Care District Manager tot aan een First Line Adviseur Parts. Een compleet overzicht staat op www.mijnnieuwewerkplek.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Weer open dag voor nieuw personeel TTA - Automobielmanagement.nl

Weer open dag voor nieuw personeel TTA

Voor de tweede keer dit jaar belegt TTA International een open dag om nieuwe medewerkers te werven.

Nieuwe activiteiten van de onderneming en de ingebruikname van een trainingscentrum in België, eerder dit jaar, nopen de brancheopleider tot een ongebruikelijke wervingsactie. Om geïnteresseerden alvast een kijkje in de keuken te gunnen, organiseert het bedrijf op 15 september een open dag. “Mocht daar blijken dat het van beide kanten al klikt, dan trekken we direct de agenda om een afspraak voor een sollicitatiegesprek te plannen,” aldus directeur Alex Swagemakers Op de vacaturelijst prijken Senior Trainers, Product Trainers, Technisch Trainers, Training Developers, Multi Media Designers, Software Engineers, Engineers Wiring Diagrams, een Customer Care District Manager tot aan een First Line Adviseur Parts. Een compleet overzicht staat op www.mijnnieuwewerkplek.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding